Elazığ

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldırım mesajında, tüm İslam aleminin Regaib gecesini ve üç aylarını tebrik etti.   Mübarek gün ve..

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldırım mesajında, tüm İslam aleminin Regaib gecesini ve üç aylarını tebrik etti.

 

Mübarek gün ve gecelerin İslam dünyasının birleşmesine vesile olmasını temenni eden Başkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; “İslam dünyası olarak bizler için manevi değeri çok yüksek olan zaman dilimlerine girmiş bulunuyoruz. Bunlardan en önemlilerinden birisi hiç şüphesiz Regaib Kandili’dir. Hadis ve fıkıh literatüründe “bol sevap ve mükafat, faziletli amel” anlamlarında kullanılan Regaib kelimesini anlamına uygun şekilde yaşamalı, bu özel gecede Rabbimizden af ve mağfiret dilemeliyiz. Bu duygularla tüm İslam Aleminin ve Elazığlı hemşehrilerimizin kandilini en içten dileklerimle tebrik ediyor, bu gecede yapılacak duaların kabul olmasını yüce Allah’tan diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL