Siyaset

24 Ocak Elazığ depreminde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız ile kızı Minik Yüsra’yı evlerinde ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla depremin..

24 Ocak Elazığ depreminde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız ile kızı Minik Yüsra’yı evlerinde ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla depremin hemen ardından Devletimiz Elazığ’da adeta karargah kurdu.” dedi. Depremde, Minik Kızı Yüsra ile enkaz altından sağ olarak kurtarılan Ayşe Yıldız ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek; “Depremden sonra Devletimiz, bizi ortada bırakmadı ve ev sahibi yaptı. Allah, Devletimize zeval vermesin. Bize bu evi verdiler, yoksa biz ortada kalırdık. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, Allah; onu başımızdan eksik etmesin.” ifadesinde bulundu.

 

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 24 Ocak Elazığ Depreminde eşi ve oğlunu kaybeden Ayşe Yıldız ve depremin simge ismi Yüsra Bebek ile Güneykent Mahallesi (Yemişlik) TOKİ konutlarındaki evlerinde bir araya geldi.
“MİLLETVEKİLİMİZ ZÜLFÜ DEMİRBAĞ’A, TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Elazığ depreminin simge ismi Yüsra Yıldız şu anda anaokulunda eğitimine devam ederken, o acı dolu gecenin izlerini Devletin destekleriyle bir nebze de olsa atlatan Ayşe Yıldız, Milletvekili Zülfü Demirbağ’a ziyareti için teşekkür etti.
“CUMHURBAŞKANIMIZI, ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun” diyen Ayşe Yıldız; “Sayın vekilimizin ziyareti için ve bizleri hatırladığı için teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık, çok mutlu olduk. Depremden sonra Devletimiz, bizi ortada bırakmadı ve ev sahibi yaptı. Allah, Devletimize zeval vermesin. Bize bu evi verdiler, yoksa biz ortada kalırdık. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Allah, onu başımızdan eksik etmesin. Bizim durumumuz yoktu, bize çok büyük yardımları oldu. Ortada da kalabilirdik. Kendisinden Allah razı olsun.”dedi.
MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “AYŞE YILDIZ KARDEŞİMİZ VE YÜSRA KIZIMIZI DA EVLERİNDE GÖRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”
Milletvekili Demirbağ ise “Ziyaretlerimiz kapsamında Elazığ depreminde gerçekten büyük acı yaşayan hanim kardeşimizle bir araya geldik. Ayşe kardeşimiz depremde eşi ve oğlunu kaybetmişti. Kendisi ve kızı Yüsra da enkaz altında kalmıştı. Rabbim’izin takdiri İle sağ salim kurtuldular. Kendisinin de belirttiği gibi depremin ardından Elazığ’da binlerce konut yapıldı ve teslim edildi. Cumhurbaşkanımız da depremde yakınlarını, eşlerini, çocuklarını kaybeden hemşehrilerimiz için bilabedel, diğer afetzedelerimiz için de cüzi miktarlarda ev konut tahsisini sağladı. Mağdur olan bütün hemşehrilerimiz konut sahibi oldu. Ayşe Yıldız kardeşimiz ve Yüsra kızımızı da evlerinde görmenin mutluluğunu yaşadık. Kendileri de Sn. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettiler. Kendilerine Cenab-ı Allah sağlık, sıhhat versin inşallah. ”ifadesinde bulundu.
AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ayrıca, Minik Yüsra ile de yakından ilgilenirken, 24 Ocak Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı.
MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “DEPREMİN HEMEN ARDINDAN CUMHURBAŞKANIMIZIN TALİMATLARIYLA DEVLETİMİZİN BÜTÜN İMKANLARI ELAZIĞ İÇİN SEFERBER EDİLDİ”
Öte yandan Demirbağ; “Devletimiz, şefkat elini Elazığ depreminde Elazığ’a uzattı. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla depremin hemen ardından Devletimiz Elazığ’da adeta karargah kurdu. Kısa sürede 24 binin üzerinde konut inşa edilirken, bu konutların %90’ı teslim edildi. Sn. Cumhurbaşkanımız her afette olduğu gibi Elazığ depreminde de vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize sahip çıkılması adına, destek olunması adına, yaraların bir an evvel sarılması adına Devletimizin bütün imkanlarını seferber etti.”
MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “CUMHURBAŞKANIMIZ SN. RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A, HEMŞEHRİLERİM ADINA BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
“24 Ocak depreminin yıl dönümünde ben bir kez daha Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, hemşehrilerim adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Allah, Devletimize zeval vermesin. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabbim, her türlü affetten Milletimizi esirgesin.”diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL