Siyaset

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.   Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade..

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ve teşkilat mensupları Karakoçan ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Karakoçan esnafının içler acısı bir halde olduğunu ifade eden Ercan, sorunların çözüm kaynağının İYİ Parti iktidarında olduğunu kaydetti.
İl Başkan Yardımcısı Habip Yaşar, Merkez ilçe yöntim kurulu üyesi Mustafa Gündoğdu Karakoçan İlçe Başkanı Bekir Tosun’da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ve esnafla görüş alışverişinde bulundular.

İL BAŞKAN YARDIMCISI HABİB YAŞAR: KARAKOÇAN’DA TARIM VE HAYVANCILIK BİTMİŞ DURUMDA

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Habib Yaşar, “İYİ Parti İl Başkanlığı olarak Karakoçan ilçemizi ve esnaflarını ziyaret etmek amacıyla buradayız. Türkiye’nin genelinde olduğu gibi burada da sıkıntıların had safhada olduğunu görüyoruz. Esnaf iş yapamaz durumda ve dükkanlarda müşteri yok. Karakoçan’da tam teşekküllü bir hastane olduğu halde doktorların olmadığını, bu sebeple hastaneye gidemediklerinden dolayı vatandaşlar şikâyetçi. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarda hallerinden memnun olmadıklarını ifade ediyorlar. Artık vatandaş güneşin yükseldiğini fark ediyor. Gölgelerin de küçüldüğünü çok iyi fark etmiş durumda. İYİ Parti adına çok güzel intibalar edindik. Karakoçanlı hemşehrilerimizden duyduğumuz yakın ilgi, alaka için ve Karakoçan İlçe Başkanlığımıza, değerli heyetimize katkılarından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. İYİ Parti İl Başkanlığı olarak bu gezilerimize aralıksız devam edeceğiz. Belirlenen plan ve program dâhilinde ilçe, köy ve beldelerde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İLÇE BAŞKANI TOSUN: ÇİFTÇİ, BESİCİ VE ESNAF ZOR DURUMDA

Karakoçan İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Tosun ise açıklamasında şunları söyledi: “Seçim çalışmaları kapsamında aday adayımız, il başkan yardımcımızla birlikte Karakoçan esnaflarını ziyaret ettik. Oldukça verimli bir gezi programı oldu. Esnaflarımızın sorunlarını dinledik. Çiftçiler, besiciler, esnaf zor durumda. İktidarımızda iyi ve cesur lider Meral Akşener önderliğinde herkese daha fazla aş ve iş sağlayacağız. En önemlisi yokluk ve yolsuzluklarla mücadele edeceğiz kimse endişelenmesin. Bizim iktidarımızda kimsenin yardımları kesinlikle kesilmeyecek, artarak devam edecektir. Kar – kış, yakın – uzak demeden aday adayımız Yüksel Ercan çalışıyor. Bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarında başarılar diliyorum.”

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YÜKSEL ERCAN: TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İYİ PARTİ İKTİDARINDA

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı iş insanı Yüksel Ercan ise Karakoçanlıların kendilerini ilgiyle karşıladığını belirterek açıklamasında şunları kaydetti:

Bugün ilçe ziyaretleri kapsamında Karakoçan’a geldik. İl Başkan Yardımcımız ve İlçe Başkanımızla beraber esnaf ziyaretleri yaptık.  Şehrin diğer ilçelerinde olduğu gibi Karakoçan’da da esnaf hakikaten zor durumda. Ekonomiyle alakalı her tarafta olduğu gibi Karakoçan’da da bir sıkıntı var. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın iş yapamaması ve bizlere açık şekilde bunları dile getirmesi durumun vehametini ortaya koyuyor. Karakoçan’da bizlere iletilen tüm sıkıntıları tek tek not ederek kayıt altına aldık. Karakoçan, özellikle tarım ve

hayvancılıkta en önemli ilçelerimizden biridir. Ama tarım ve hayvancılıkta hak ettiği yerde değil. Dolayısıyla bunlarla alakalı vatandaşlarımızın bize sitemleri var. Bizim özellikle Hayvan Organize Sanayi ile alakalı bazı çalışmalarımız plan ve projelerimiz var. Özellikle otomotiv sanayisinde burada bir eksiklik var. Sanayi sitesinin ciddi sıkıntıları var. Sanayici olduğum için buradaki tamirci arkadaşlarımız dağınıklıklardan bahsettiler. Karakoçan’a bir an evvel sanayi sitesi yapılmalı.”

ERCAN: GENÇ NÜFUS YURT DIŞINA GÖÇ EDİYOR

Karakoçan’daki genç nüfusun akın akın yurt dışına çıktıklarına dikkat çeken İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Karakoçan ilçesinde gördüğümüz bir başka manzara ise gençlerin yurt dışına göç etmeleri. Altmış yaşındaki bir beyefendinin beş çocuğunu bırakıp yurt dışına gitmesi yaşanılan ekonomik sıkıntıdan kaynaklıdır. Vatandaşlar ilçe nüfusunun hızla düştüğünü de beyan ederek bu göçün durması konusunda ilgililerin gerekeni yapmasını istiyorlar. Bizler İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde Karakoçan’la ilgili plan ve projelerimizi bir an önce hayata geçireceğiz. Karakoçanlı iş adamlarının toplantılarını zaman zaman sosyal medya ve televizyonlardan takip ediyoruz. Bizlerde değerli işadamlarının plan ve projelerini bizzat dinleyeceğiz ve iktidara gelirsek onları hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bu vesile ile ilçede güzel bir intiba bırakan başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Karakoçan’a sıklıkla geleceğimizi, ilçenin hak ettiği konuma gelmesi adına gayretle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum”.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL