Siyaset

Saadet Partisi Sivrice İlçe kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede İlçe Başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi. Saadet Partisi Sivrice 8. Olağan İlçe kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede İlçe Başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi…

Saadet Partisi Sivrice İlçe kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede İlçe Başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi.

Saadet Partisi Sivrice 8. Olağan İlçe kongresi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede İlçe Başkanlığına Hacı Bayram Pınar seçildi.

İlçe Başkanı Hacı Bayram Pınar, “Saadet Partisi bu milletin ruh köküdür, kendisidir. Sivrice’de çok güzel bir ekip kurduk ve inşallah ilk seçimde en yüksek oyu alacağız” dedi.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, en büyük yatırımları Sivrice’ye yapacaklarını söyledi. Akın, “ Sivrice gibi çok değerli ve kıymetli bir ilçemizde hastane yok. Burası köy değil dikkatinizi çekiyorum bir ilçe. Tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş, işsizlik had safhada. Tüm bunlardan dolayı ilçelerimiz göç veriyor. Göç verince ne oluyor? Örf, adet, gelenek, görenek, töre, ahlak ve aileler yok oluyor. Bu saydığım problemler müşterek problemlerimizdir. Bunları birlikte çözeceğiz. Ve inşallah en büyük yatırımları Hazar gölüne, Sivrice’mize yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın“ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL