Siyaset

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu..

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler düzenlediği basın toplantısında İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

ATİKELER: “İYİ Parti’den Elazığ milletvekiliaday adayı olduğumu açıklıyorum” Prof. Dr. Mustafa Kemal Atikeler, “Kurulduğu ilk günden beri İYİ Parti’nin içinde olan her kademesinde görev alan bir vatandaş olarak İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğumu açıklıyorum. Dürüst siyaset yapmak, güler yüzlü ve çalışkan olmak, vatandaşlarımızın önünü açmak, sıkıntı ve sorunlarını çözmek için var mısınız derseniz varım diyorum. Dürüst olacağıma, çok çalışacağıma, şeffaf olacağıma, kapımın, telefonumun açık olacağına, vatanın bölünmez bütünlüğü için çalışacağıma, halkımızın refahı huzuru için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Ülkemizin geleceğinin kurtulması için tek lider olduğuna kesinlikle inandığım Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in emrinde hangi görev olursa olsun çalışacağımı belirtiyor, vatandaşlarımın dualarını ve desteklerini istiyorum.” dedi.

“İYİ PARTİ ELAZIĞ’DA YÜKSELEREK İYİ BİR ALTERNATİF OLUŞTURMUŞTUR”

Prof. Dr. Atikeler, İYİ Parti’nin Elazığ’da yükselerek alternatif oluşturduğunu kaydetti. Atikeler, “Bu şartlar Sayın Meral Akşener öncülüğünde İYİ Parti’nin kurulmasını gerektirmiş ve milletimize ışık olmuştur. Mevcut siyasetçilerden yeterli desteği bulamayan değerli vatandaşlarımız teveccüh göstermiş, siyaseten yaklaşık 7 yıldır birlikte çalışmaktan onur duyduğum Sayın Meral Akşener’in peşinde koşmaya başlamıştır. Özellikle deprem sonrası Elazığ’ımızın gerek ekonomik gerek hukuki gerekse sosyal anlamda sahipsiz görüntüler vermesi hepimizi üzmüş,  halkımızdan gelen ciddi destek nedeniyle de İYİ Parti Elazığ’da yükselerek iyi bir alternatif oluşturmuştur.” dedi.

“ALIM GÜCÜ ÇOK DÜŞTÜ”

Prof. Dr. Atikeler, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Atikeler, “Ülkemiz şuanda fabrikaları satılmış, öz kaynaklarını yitirmiş, mevcut kaynaklarını yurt dışı ve yurt içi iş birlikçilere peşkeş çekilmiş, borç yükü altında faiz kıskacına girmiş ve ekonomik olarak çökmüş durumdadır. Bugün için enflasyon resmi rakamlarda bile yüzde 80’lerin üzerindeyken memura ve emekliye yapılan yüzde 30 zaman vicdanları kanatmıştır. Alım gücü 20 öncesine göre çok çok düşmüş, işçi, memur ve emekliler ciddi sıkıntılar yaşamıştır. Asgari ücrete yapılan zamların birkaç ay sonra yüksek enflasyon altında ezileceği ve yetersiz kalacağı bilinen bir gerçektir” diye ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL