Siyaset

BAHÇECİOĞLU: YASAMA, YÜRÜTME VE YARGI İLE BİRLİKTE “4. ERK” MEDYADIR

Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Bahçecioğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.    Bahçecioğlu yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Yasama, Yürütme ve Yargı ile birlikte..

BAHÇECİOĞLU: YASAMA, YÜRÜTME VE YARGI İLE BİRLİKTE “4. ERK” MEDYADIR

Saadet Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Züleyha Bahçecioğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

 

Bahçecioğlu yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yasama, Yürütme ve Yargı ile birlikte 4. erk sayılan Medyanın güçlü ve dengeli demokratik ülkelerin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu düşünüyoruz. Basın camiasının herhangi bir kategoriye ve kutuplaştırmaya sokulmaksızın özgür ve adil bir şekilde görevlerini yapabilmesinin, toplumun haber alma hakkı ve kamuyu denetleme hakkı olduğunun bilincindeyiz. Gazetecilerimizin bizlere objektif haber sunmak için yaptıkları fedakarlıkların da farkındayız. Kamu yararına sunduğunuz bu hizmet için sizlere teşekkür ediyoruz. Daha özgür, daha müreffeh ve daha itibarlı bir basının tesisi için hep birlikte çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar; sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL