Siyaset

ATEŞ: “YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, uzun süreden beri bölge halkı ve üreticisine hizmet eden Bermaz Tarım Kredi Kooperatifi binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Bermaz Tarım Kredi Kooperatifi..

ATEŞ: “YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, uzun süreden beri bölge halkı ve üreticisine hizmet eden Bermaz Tarım Kredi Kooperatifi binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Bermaz Tarım Kredi Kooperatifi binasının satışının gündeme gelmesinin ardından, konuya duyarsız kalmadıklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi il Başkanı Ömer Ateş, şunları söyledi.
“ Partimizin Genel Başkan Vekili hemşerimiz Prof. Dr. Sacit Günbey, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz Elazığ İl Kongresinde yaptığı konuşmada, 2013 yılında kapatılan Bermaz Tarım Kredi Kooperatifi binasının satışının gündeme gelmesine tepki gösterdi. Kızıltepe’de, Bermaz Ovası’nda onlarca köy olduğunu, köylülerin ihtiyaçlarını, tarım ilaçlarını, gübrelerini aldıklarını, böylesine önemli bir hizmet veren kooperatifin önce kapatılması ardından da binasının satışının gündeme gelmesinin yanlışlığını dile getirdiler. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Günbey’in bu tepkisi bölge halkının da desteği ile yetkililere iletildi. Bu gelişmenin ardından Bermaz kooperatif binasının satışından vazgeçildiği, binanın yeniden eski misyonuna kavuşturulması için de çalışmaların başlatılacak olması yöre halkının memnuniyetiyle karşılandı. Yeniden Refah Partisi olarak halkımızın beklenti ve taleplerine yerine getirip bir yanlıştan dönülmesi bizleri de mutlu etmiştir. Yeniden Refah Partisi, ‘Hayra motor, şerre fren” olma ilkesi ile yanlışın karşısında, doğrunun yanında olmaya devam edecektir. Bu vesile ile yanlıştan dönülme konusunda emeği olan tüm yetkililer teşekkür ediyoruz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL