Siyaset

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE 8. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Özdemir yeniden başkan seçildi. Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede Mevcut Başkan Ahmet Özdemir..

SAADET PARTİSİ MERKEZ İLÇE 8. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ahmet Özdemir yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede Mevcut Başkan Ahmet Özdemir yeniden başkan seçildi. Saadet Partisi İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Kongreye Parti Teşkilat Mensupları katıldı.

Saadet Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Saadet Partisinin iktidara gelmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyleyerek: “Erbakan hocamızın ‘buz üzerinde ekmek arabasının arkasından yalın ayakla koşan kız çocuğunu’ anlatırken sadece bu kıza değil bütün mazlumlara ağlıyordu. Saadet Partisi olarak baharın yeniden gelmesi, insanların yüzünün yeniden gülmesi, refah ve bolluk için saadet dolu günlerin yeniden gelmesi için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle kongremizin hayırlı olmasını temenni eder, delege kardeşlerimi saygıyla selamlarım.” dedi.

Saadet Partisi Elazığ İl Sorumlusu, Divan Başkanı Av. Bekir Kılıç, Saadet Partisinin güçlü bir Parti olduğunu ifade ederek: “Biz en güçlü partiyiz. Güçten sayısal çoğunluk anlamayın. Yani siz Nuh olun, Nuh’un efrattı olun da dağ başında gemi inşa edin. Rabbim dilerse öyle diyordu hocamız ‘suları ayaklarımıza getirir’ biz Saadet kadroları olarak, milli görüş kadroları olarak herhangi bir haksızlığa asla göz yummayız, yumamayız” şeklinde konuştu.

Hazırladıkları Elazığ Kalkınma Planının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ Milletvekillerini eleştirerek: “Elazığ’ın kalkınma planı, Elazığ’ımızın sorunlarına ilişkin üretilmiş projelerden oluşan bir plandır. Bu plan büyük teveccüh gördü. Elazığ’ımızın sorununu bilmeden çözüm üretemezsiniz. Bugün AK Parti Milletvekilleri iktidarda Elazığ’da 4 milletvekili var, bırakın bunların çözüm üretmeyi, bunların sorunlardan haberleri bile yok. Elazığ’ın en büyük sorunu stadyummuş gibi stadyuma bütçe isteniyor. Elazığ’da tarım çökmüş, hayvancılık çökmüş, 60 bin tane işsiz var.” dedi.

Akın, Elazığ’da partilerini yaptıkları çalışmalarla birinci parti yapacaklarını vurguladı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fesih Bozan, Ülke olarak iç ve dış politikada ciddi sorunlar yaşandığını dile getirdi. Bozan Türkiye’nin yakın zamanda et ve sütü ithal edecek duruma geleceğini ifade etti.

Bozan: “Hizmet sektöründe ‘yol yaptık, köprü yaptık, havalimanı yaptık…’ bunlar elbette hayatı kolaylaştıran hizmetlerdir. Bunu taktir ediyoruz yapılması gerekir. Ama ne zaman* paramız olduğu zaman. Borç alarak değil. Kalkıp da bir insan borç alarak araba alırsa, evine dekor yaparsa yarın perişan olur. Ondan dolayı bizim temel prensibimiz nedir? Bağımsız bir ülke olabilmemiz için ‘borç, faiz ve dışa bağımlılıktan’ kurtulmamız gerekir. Müreffeh bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye istiyoruz, öncü bir Türkiye istiyoruz. Eğer siz ekonomik anlamda güçlü olmazsanız; emir alırsınız. Para alan; emir alır. Dolayısıyla bizim Saadet Partisi’nin böyle bir vizyonu var” dedi.

Bozan, İktidar olmaları halinde kendi ayakları üzerinde durabilen bir ülke olabilmesi için gerekli adımları atacaklarını dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL