Siyaset

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, YAZIKONAK-YURTBAŞI OSB YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yenileme çalışmaları devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ, yenilenecek olan yolun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu. AK Parti Elazığ..

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, YAZIKONAK-YURTBAŞI OSB YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, yenileme çalışmaları devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulundu. Milletvekili Demirbağ, yenilenecek olan yolun bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ’daki temaslarına devam etti. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yenileme çalışması devam eden Yazıkonak-Yurtbaşı Organize Sanayi Bölgesi yolunda inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı.

“ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZİN FAYDALANACAĞI BİR YOL GERÇEKLEŞTİRİLİYOR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Elazığ İl Özel İdaremiz tarafından hem Yurtbaşı ve Yazıkonak beldelerimizle hem de Organize Sanayi Bölgemizin faydalanacağı bir yol genişletme ve asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Buradaki yol yenileme çalışması tamamlandıktan sonra yine aradaki yollarda da çalışma gerçekleştirilecek hava muhalefeti yaşanmadığı takdirde. Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL