Elazığ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GENÇLERİN GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİĞİMİZDE DAHA ÖZGÜVENLİ İLERLİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin organize ettiği Kürsübaşı etkinliği kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Sınav öncesi öğrencilere moral olması için düzenlenen program, Harput Kürsübaşı..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GENÇLERİN GÜCÜNÜ ARKAMIZDA HİSSETTİĞİMİZDE DAHA ÖZGÜVENLİ İLERLİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin organize ettiği Kürsübaşı etkinliği kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Sınav öncesi öğrencilere moral olması için düzenlenen program, Harput Kürsübaşı Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Programa Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, Elazığ Belediyesi Konservatuarı Musiki Toplulukları Şefi Tuna Bozkurt, gençlik meclisi üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Programda konuşan Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, final sınavları öncesi Başkan Şerifoğulları’nın talimatıyla öğrencilere moral ve motivasyon olması için Kürsübaşı etkinliği düzenlediklerini ve öğrencilerin de programa yoğun ilgi gösterdiklerini kaydetti. Aralarında ilk defa Başkan Şerifoğulları’yla bir araya gelen gençlerin olduğunu vurgulayan Uğur Celayir, belediye gençlik meclisi olarak önümüzdeki günlerde de üniversite öğrencilerine yönelik farklı etkinlikler düzenleyeceklerini aktardı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE “AHÇİK” TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ

Göreve geldikleri günden itibaren gençlerin her zaman yanında olduklarını, onların fikir ve görüşlerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Başkan Şerifoğulları, özellikle il dışından gelen öğrencilerin huzur ve konforunun kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.

Onlara daha kaliteli bir eğitim hayatı sunmak için Elazığ Belediyesi olarak ücretsiz internetten dijital Kütüphaneye, ulaşımdan sosyal etkinliklere birçok hizmeti hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Şerifoğulları, program süresince gençlerle birebir sohbet etti, onlarla yakından ilgilendi. Programın devamında da öğrencilerle birlikte Harput yöresinde sevilerek dinlenen ‘Ahçik’ türküsünü söyleyen Başkan Şerifoğulları’na, öğrencilerde hep bir ağızdan eşlik ettiler.

“GENÇLİK MECLİSİ OLARAK DAHA FAZLA GENCE ULAŞIN”

Elazığ Belediye Başkanı olarak kadın, çocuk ve gençlere yönelik her türlü faaliyeti koşulsuz desteklediklerini belirten Başkan Şerifoğulları, özellikle gençlik ve kadın meclislerinin çalışmaktan en çok mutluluk duyduğu grupların başında geldiğini söyledi.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi olarak daha fazla gence ulaşılması gerektiğini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Gençlerin gücünü arkamızda hissettiğimizde daha özgüvenli ilerliyoruz. Bu açıdan daha çok gence ulaşın, onların enerjisinden, azminden ve görüşlerinden mutlaka istifade edelim. Bu şehri hep birlikte yönetip daima ileriye taşıyalım.” şeklinde konuştu.

Program sonunda ise öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Şerifoğulları’na, öğrencilerde gösterdiği ilgi ve özen için memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL