Elazığ

YENİDEN REFAH PARTİSİ, ELAZIĞLI MKYK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 6 Kasım tarihinde yapılan 2. Olağan Kongrede MKYK üyeliğine seçilen Elazığlı isimler ile bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından, 6..

YENİDEN REFAH PARTİSİ, ELAZIĞLI MKYK ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, 6 Kasım tarihinde yapılan 2. Olağan Kongrede MKYK üyeliğine seçilen Elazığlı isimler ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından, 6 Kasım tarihinde gerçekleştirilen 2. Olağan Kongrede Merkez Karar Yönetim Kurulu’na seçilen Elazığlı isimler tanıtılarak, gündem değerlendirilmesi yapıldı.

Programa, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş, MKYK üyeleri ve partililer katıldı.

“HAİN SALDIRIYI YAPAN GÜÇLERİ LANETLİYORUM”

Tanıtım töreninden önce söz alan İl Başkanı Ateş, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Ateş, “Tek suçları oradan geçmek olan masum insanların vefat etmesine sebep olan böylesine bir hain saldırıyı yapmaları, azmettirmeleri ve arkasında duran güçleri lanetliyorum” dedi.

“YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İTTİFAK YAPTIĞI TEK GÜÇ HALKIDIR”

Elazığ’dan 5 kişinin YRP MKYK üyeliğine seçildiğini hatırlatan İl Başkanı Ateş, Cumhur ve Millet ittifakını eleştirdi. Ateş, “Yolsuzluk ve yolsuzlukla mücadele vaadiyle halkımızdan 20 yıl destek almalarına rağmen yolsuzlukları ve yoksullukları artıran Cumhur İttifakı partilerinin emeklilik döneminin geldiğini dile getiren bir partidir. Yine Refah Partisi, altı benzemezin bir araya geldiği halkımızın sorunlarını çözüm olacak hiçbir projelerinin olmadı hala Cumhurbaşkanı adaylarını belirleyememiş olmalarına karşı İngiltere ve Amerika’dan icazet peşinde koşan millet ittifakının da çözüm olmadığını ifade eden bir partidir. Yeniden Refah Partisi’nin ittifak yaptığı tek güç ve merci halkıdır, vatandaşlarımızdır” dedi.

“PROJELERİMİZ HAZIR”

Ömer Ateş, Yenden Refah Partisi’nin Elazığ için hazırlanan milli kalkınma hamlesini de açıkladı. Ateş, “Elazığ entegre ferro krom ve paslanmaz çelik üretim üssü, Harput Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Elazığ ovalarının Altınova, Kuzova, Bermaz Ovası ve Yarımca Ovası’nın su ile buluşturulması, Elazığ Sivrice Sıvı Gübre Entegre Tesisi ve Tarımsal İnovasyon Merkezi projelerimiz hazır olup iktidar olduğumuz süre içerisinde hayata geçirilecektir” şeklinde konuştu.

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ AYNI AŞK VE HEYECANI YAŞAYAN BİR TEŞKİLAT TOPLULUĞUYUZ”

YRP MKYK Üyesi Nurettin Gül, Yeniden Refah Partisi’nin kongrede seçim startını verdiğini dile getirdi. Gül, “Her şeyden önce yarın seçim olacakmış gibi aynı aşk ve heyecanı her gün yaşayan bir teşkilat topluluğuyuz. Bu vesileyle bizler önümüzdeki seçimlerin her ne kadar kongremizde startını vermiş olsak bile bütün teşkilat mensubu kardeşlerimiz yarın seçim olacakmış gibi bütün gayretiyle ve bütün gücüyle Erbakan Hocamızın ifadesiyle sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanabilmek adına bu mücadeleyi, bu çalışmaları ortaya koymaktadır” dedi.

YRP MKYK Üyesi Mesut Yılmaz, MKYK üyeliğine seçilenlere başarılar diledi.

“ÇAĞRIMIZ TOPLUMDA CİDDİ BİR KARŞILIK BULDU”

YRP MKYK Üyesi Mehmet Tan, milletin Yeniden Refah Partisi’nin teveccühle karşıladığını söyledi. Tan, “Bu yönde çağrımız, gayretimiz toplumda ciddi bir karşılık buldu ve o karşılık Anadolu’yu karış karış Ankara’ya taşımaya vesile oldu. Hangi gittiğimiz ilde, ilçede, köyde, belde de veya insanlarla bütünleşmede o sevgiyi o muhabbeti gördük” dedi.

“BU MEMLEKETİN HAKKINI DA HUKUKUNU DA YEDİRMEYECEĞİZ”

YRP MKYK üyesi Av. İbrahim Gök, Yeniden Refah Partisinin Türkiye için umut olduğunu kaydetti. Gök, “Maden ihalesindeki hukuki manipülasyonlarla bu ülkede birilerinin hakkı hukuku 5’li çeteye devredilirken biz sesimizi yükseltmek suretiyle bundan önceki il başkanıyla beraber haykırarak biz varız bundan sonra size bu memleketin hakkını da hukukunu da yedirmeyeceğiz. Bu memlekette yüzü gülen insanların dolaşması adına, varlık içerisinde yokluğu yaşatılan bir ilde artık bundan sonra varlıkta var varlığın hizmeti de var varlığı, güzelliği de insanlara yaşatılacaktır düşüncesiyle bundan sonraki süreçte bu duygularla hizmet etmeye gayret edeceğiz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZ YENİDEN REFAH PARTİSİ’NE BÜYÜK BİR KATILIM SAĞLIYOR”

Kongreye 80 binin üzerinde katılımcının olduğunu vurgulayan YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, Yeniden Refah Partisinin tek alternatif parti olduğunu dile getirdi. Gül, “Kongremizde emniyetin en son verdiği rakamlar 84 bin olarak bize yönetilen rakam, Allaha hamdolsun Türkiye’nin her yerinden büyük bir heyecanla katılan tüm dava erlerini buradan tebrik ediyoruz. Yeniden Refah Partimiz için önemli olan bir umut kapısı olduğudur, insanlar heyecanla mutlulukla ve yeni bir umutla Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir katılım sağlıyor. Yeniden Refah Partimiz tek alternatif olma özelliğini devam ettirmektedir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL