Elazığ

“ÖZEL ÇOCUK AİLESİ OLMAK” ADLI SEMİNER DÜZENLENECEK

    Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran ve içerisinde; sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yer aldığı Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür..

“ÖZEL ÇOCUK AİLESİ OLMAK” ADLI SEMİNER DÜZENLENECEK

 

 

Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran ve içerisinde; sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetlerin yer aldığı Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli çocukların ailelerine yönelik seminer düzenlenecek.

Özel gereksinimli çocukların ailelerini bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan “Özel Çocuk Ailesi Olmak” adlı seminer 21 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Klinik Psikolog Yılmaz Kaplan’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yöntemleri başta olmak üzere; psiko-sosyal sorunlara müdahale, yaşanan güçlükler karşısında yapılması gerekenler ve topluma entegrasyon gibi konular ele alınacak.

Seminer Psikolog Kaplan’ın gelen soruları cevaplaması ile son bulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL