Elazığ

SÜNNET ŞÖLENİ’MİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK….

Elazığ’da Güçlü Haber Medya Kuruluşu ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bu organizasyonda sezon boyunca 47 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve “Sünnet Şöleni”mizi de dün akşam Yaşar Düğün..

SÜNNET ŞÖLENİ’MİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK….

Elazığ’da Güçlü Haber Medya Kuruluşu ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği tarafından düzenlenen bu organizasyonda sezon boyunca 47 çocuğumuzu sünnet ettirdik ve “Sünnet Şöleni”mizi de dün akşam Yaşar Düğün Salonu’nda gerçekleştirdik.

 

Programa AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz da katıldı.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Elazığ’da Güçlü Haber İmtiyaz Sahibi, Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Recai Güçlü, vatandaşlara fayda sağlamak adına çalıştıklarını söyledi. Güçlü, “Bundan sonraki çalışmalarımızda da inşallah daha da aktif çalışarak memleketimize ne gibi verimli çalışmanın peşinde koşacağız, elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

“BUGÜNE KADARKİ SÜREÇTE HALKA DOĞRUYU, YANLIŞI GÖSTERMEYE ÇALIŞTIK”

Elazığ’da Güçlü Haber Medya Kuruluşu Genel Koordinatörü Ömer Tolga Güçlü konuşmasında: “Değerli misafirlerimiz, basın bir şehrin gözüdür, kulağıdır. Eğer bir şehirde basın olmazsa, o şehir kör ve sağır olur. Bu yüzden basının görevi, halkın görmediğini halka göstermek, duymadığını halka duyurmaktır. Bizler bu şiar üzerine hareket ederek, 2011 yılından 2022 Ocak ayına kadar haftalık gazete olarak, 2022 Ocak ayından bugüne kadar da dijital medya kuruluşu olarak yayın hayatımızı sürdürmekteyiz. Bizler halkın sorunlarını ve sıkıntılarını gidermek için elinden geleni yapmaya çalışan ve bunun için mücadele eden bir medya kuruluşuyuz. Bugüne kadarki süreçte halka, doğruyu ve yanlışı göstermeye çalıştık” ifadelerinde bulundu.

“DÜZENLEDİĞİMİZ GENÇLİK FESTİVALİ’YLE ELAZIĞ’IN TANITIMINA KATKI SAĞLADIK”

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti ile birlikte faaliyetlere başladıklarını belirten Güçlü, “2021 yılından itibaren de; Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği görevini üstlenmiş bulunmaktayız. Bu görevden sonra da faaliyetlerimizi daha da geniş perspektife yaymak amacıyla farklı projeler üretmeye başladık. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti, yurt içinde ve yurt dışında şubeleri bulunan bir cemiyettir. Bu yüzden biz de ilk olarak yabancı ülkelerde bulunan gazetecilerimize internet aracılığıyla şehrimizi tanıttık. Daha sonra 28 Mayıs’ta Sivrice’de Gençlik Festivali düzenledik. Farklı şehirlerde yaşayan binin üzerinde gençlerimizi ve hemşehrilerimizi Kültür Park’tan otobüslerle Sivrice’ye götürdük. Çiğ köfte, ayran, su ikramımız oldu ve yerli sanatçımız Emrah Güllü ve bazı sanatçılarımız konser verdiler. O festivalimize Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Sn. Ahmet Öz, Genel Başkan Yardımcıları, Cemiyetimizin Türkiye’deki birçok il başkanları ile Cemiyetimizin Almanya Bavyera Eyaleti başkanı ve Hollanda Rotterdam Başkanı da katılım sağladılar” dedi.

“BANANE BEN KENDİ CEBİME BAKARIM DİYENLER GİBİ OLMAYACAĞIZ”

Sözlerinin devamında Güçlü, “Gençlik festivalimizin ardından aradan 3 ay geçtikten sonra; şimdi de bu çocuklarımızın Sünnet Şöleni’yle karşınızdayız. Biz hep bu güzel Elazığ’ımıza nasıl katkı sağlayabiliriz, nasıl destek olabiliriz, nasıl daha farklı projeler üretebiliriz? diye düşünüyoruz. Biz asla o yaptı biz daha neden yapalım, Bazı kurumlar sünnet şöleni yapıyor bize ne gerek var diye düşünmüyoruz. Bizim elimizden ne geliyorsa, onu yapmaya hazırız anlayışıyla yaklaşıyoruz. İşte bizim farkımız bu. Bazıları Elazığ’ı düşünmek size mi kaldı diye bize soruyor? Peki ne yapalım? Elazığ’da parayı bulduktan sonra batıya giden ve Elazığ’ı tanımayan birçok iş insanı gibi mi yapalım, banane ben kendi cebime bakarım halk ne olursa olsun beni ilgilendirmez diyen Elazığ’da faaliyet gösteren bazıları gibi mi olalım, elinde imkanı olduğu halde bu şehre destek vermeyen ve Sahipsiz Elazığ deyip onu bunu suçlayan vatana millete faydası olmayan, çamur at izi kalsın anlayışla yaklaşan birisi haline mi gelelim? Hayır biz hiçbiri olmayacağız ve bizi kim yalnız bırakırsa bıraksın, kim çelme takmaya çalışırsa çalışsın biz yolumuzda gazetemizin ismi gibi GÜÇLÜ ve dimdik yürüyeceğiz ve bu vatana, bu millete sahip çıkmak için elimizden ne gelirse onu yapmaya devam edeceğiz. Bizim bu sünnet şölenini yapmamızın tek bir amacı var, o da yavrularımızın yüzünü güldürmek ve sevindirmektir. Başka hiçbir amacımız yok. Biz Elazığ’a fayda sağlayan kim olursa olsun kişi ya da kurum fark etmeksizin her zaman yanındayız. Elazığ’ın menfaatine engel olan kim olursa olsun onun da karşısında olacağımızı ve bunun için mücadele edeceğimizi de herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor. Sözlerime son verirken, yavrularımızın sünnet ameliyatları konusunda yardımcı olan Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Sn. Prof. Dr. Erol Keleş’e, Başhekim Yardımcısı Sn. Dr. Emrah Gecekuşu’na, hastane müdürü Sn. Fuat İşbilir’e, ameliyatları gerçekleştiren doktorlarımıza, hastane personeline, sünnet kıyafetleri konusunda yardımcı olan Sn. Prof. Dr. Eyüp Bağcı’ya, Sn. Mehmet Zeki Özbay’a, Sn. Kenan Kömür’e, ayrıca rahmetli olan Hacı Sakine Göçer adına hayırda bulunan evladına ve bize destek olan diğer tüm hayırseverlere de teşekkür ederiz. Bir başka yerde bir başka organizasyonda tekrar sizlerle buluşmak dileğiyle, kalın sağlıcakla” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL