Elazığ

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ, DOĞANCIK KÖY YOLUNU HİZMETE AÇTI

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmasının ardından yol çizgi çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.   Elazığ İl Özel İdaresi..

ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ, DOĞANCIK KÖY YOLUNU HİZMETE AÇTI

Elazığ İl Özel İdaresi, Şehit Fethi Sekin’in kabrinin de bulunduğu Baskil Doğancık köy yolunda başlattığı BSK asfaltlama çalışmasının ardından yol çizgi çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

 

Elazığ İl Özel İdaresi tarafından kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in naaşının da bulunduğu Baskil Doğancık Köyü yolunda başlattığı çalışmaları tamamlandı. Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabrine giden 3 km’lik yolda BSK asfaltlama çalışmasını tamamlayan Elazığ İl Özel İdaresi yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak yolu hizmet açtı.
Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalar ile yol şehidimize yakışır bir yapıya kavuştu.
Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada,” Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabrinin bulunduğu yolda başlatmış olduğumuz BSK asfaltlama çalışmasından sonra yol çizgisi çalışmaları da tamamlandı.
Gerçekleştirilen çalışma ile 3 km uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yolda BSK asfaltlama çalışması gerçekleştirildi. Yol çizgisi çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte de yol kahraman şehidimize yakışır bir yapıya kavuşturularak hizmete açıldı.” denildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL