Siyaset

MİLLETVEKİLİ EROL: “PERTEK KÖPRÜSÜ’NÜN YAPILMASI GEREKİYOR”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pertek Feribot iskelesinde yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için Pertek Köprüsünün yapılması gerektiğini kaydetti. Erol, partilerinin iktidara gelmesiyle köprünün yapılacağını da söyledi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,..

MİLLETVEKİLİ EROL: “PERTEK KÖPRÜSÜ’NÜN YAPILMASI GEREKİYOR”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pertek Feribot iskelesinde yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için Pertek Köprüsünün yapılması gerektiğini kaydetti. Erol, partilerinin iktidara gelmesiyle köprünün yapılacağını da söyledi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Pertek feribot iskelesindeki feribot çilesine dikkat çekti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vatandaşların Elazığ -Tunceli arasında ulaşımda sıkıntılar yaşadığını anımsatarak: “feribot iskelesinde sıra bekleme süresi yaklaşık 1.5 saat sürüyor. İnsanlar feribota binmek için bu kadar süre bekliyorlar inanılmaz bir çile bu sıcakta.” Dedi.

Pertek Köprüsünün bugüne kadar yapılması gerektiğini kaydeden Gürsel Erol, köprünün yapılmasıyla kuzey yönlü ulaşımın kolaylaşmasına katkı sağlanacağını da kaydetti.

Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 20 Eylül’de Elazığ’da yapacağı grup toplantısında iktidara geldiklerinde Pertek Köprüsünü yapacağı müjdesini vereceğini de söyleyerek: “köprünün bir an önce yapılmasını kamuoyu ile paylaşmak için buradayız. Ayrıca 20 Eylül’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Elazığ’a gelecek. Elazığ’daki Grup toplantımızda  Elazığ’ın kalkınmada öncelikli pilot il ilan edilerek, Elazığ’daki ve  Tunceli’deki birbirini tamamlayan projeler anlatılacak. Bu projeler arasındaki en önemsediğimiz proje Pertek Köprüsü’nün yapılması. Hem bir mağduriyeti gündeme getirmek için buradayız, hem de Pertek köprüsünün yapımıyla ilgili  Genel Başkanımız 20 Eylül’de müjdesini verecek. Bu köprü Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı döneminde kalkınmada öncelikli pilot il  ilan edilen iller arasında olan Elazığ ile   Tunceli arasındaki bütünlük sağlayacak projelerden biri.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak öncelikli projemiz olacak ve bu Pertek Köprüsü de yapılarak ilin hem ekonomik kalkınması sağlanacak” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL