Siyaset

SAADET PARTİSİ İL TEŞKİLATI, AKSARAY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi İl Teşkilatı, Aksaray Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.   Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ’ın çeşitli problemlerine yönelik üretmiş olduğu 14 proje kapsamında “Elazığ Kalkınma Planı”nı..

SAADET PARTİSİ İL TEŞKİLATI, AKSARAY MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi İl Teşkilatı, Aksaray Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ’ın çeşitli problemlerine yönelik üretmiş olduğu 14 proje kapsamında “Elazığ Kalkınma Planı”nı vatandaşlara anlatarak partiye destek vermelerini istedi.

Başkan Akın, “Elazığ’da İş-Kur’a kayıtlı 30 bin kayıtlı işsiz var, tüm işsizleri yeni yapılan stadyuma doldursanız sığmıyor, 2 tane stadyum yapmanız gerekiyor. Böylesine büyük ölçekli bir işsizliği ancak kapsamlı projeler çözebilir, sığ ve basit projeler bu işsizliği bitiremez. Efendim şuraya köprü yapayım, şuraya şunu yapayım demek ancak 50-100 kişiye iş verir. Bu işsizliği kökünden bitirecek 50 bin kişiye doğrudan, 100 bin kişiye dolaylı istihdam oluşturacak, Saadet Partisi Elazığ Kalkınma Planını anlatmak için huzurlarınıza gelmiş bulunuyorum.” dedi.

İl Başkanı Akın, Elazığ’dan Milletvekili çıkarmaları durumunda problemleri çözeceklerini belirtti. Akın, “İnsanların Mars’a gidip koloni kurmak için çalıştığı bir dönemde, bu mahallemize doğalgazın arz edilmemesi, yıllardır şor şor deresi ıslahının yapılmaması, Çimento Fabrikası gibi zehir saçan bir yerin bu bölgedeki kardeşlerimizi zehirlemesi asla kabul edilemez, aymazlıktır, utanılması gerekiyor. Biz Elazığ’dan milletvekili çıkarmamız durumunda Allah’ın izni ve inayetiyle bu problemlerinizi çözeceğiz söz veriyorum“ dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL