Elazığ

BAŞKAN ATLI, TEKSTİL KENT İNŞASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yapılan proje ile toplam 3600 Metre Kare alanın 1730 metre kare kapalı alan üzerine tekstil kent atölyesi inşa..

BAŞKAN ATLI, TEKSTİL KENT İNŞASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Keban Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yapılan proje ile toplam 3600 Metre Kare alanın 1730 metre kare kapalı alan üzerine tekstil kent atölyesi inşa çalışmasını inceledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığının Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Keban Tekstil kent Projesi Fırat Mahallesinde yapımı ve çalışmalarına başlanılan, İnşaat  ve altyapı ile çevre düzenlemesi işini Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı yaptığı açıklamada; “İnşaatın bitmesi ile  1730 metrekaresi kapalı, toplam 3600 metrekarede 200 insanımıza istihdam sağlayacak olan Keban Belediyesi Tekstil Atölyesi Projemizin tamamlanması ile  200 genç ve kadınımıza istihdam sağlayacağız. İlçemize hayırlı olsun.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL