Elazığ

“HİZMET ETMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve İş İnsanı İdris Alan, yapılacak olan ETSO seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Elazığ..

“HİZMET ETMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve İş İnsanı İdris Alan, yapılacak olan ETSO seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı ve İş İnsanı İdris Alan basın toplantısı düzenledi. Toplantıda hem mevcut yönetime hem de adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“GEÇMİŞTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATTIK”

Başkan adayı İdris Alan, “Bildiğiniz gibi daha önce çok uzun olmasa da Allah bize, ilimize Ticaret Odası Başkanı olarak hizmet etmeyi nasip etti.  Allah’a şükürler olsun Başkanlık dönemimizde sizlerin yardımıyla, sizlerin destekleriyle iyi işler yaptık. Çok şükür bize göre iyi işler yaptık, Elazığ’ın sorunları ile ilgili çözüm ürettik, gündem yarattık. Ama 2018 yılında 1 Nisan’da üyelerimizin teveccühüyle şu anki mevcut Başkanımıza Allah Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı’nı nasip etti. Bizler kadere inanan insanlarız, Allah’a ibadet etmiş insanlarız, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapmış olduğumuz konuşmalarda, bu arada da bir nostalji yapalım 2 Nisan 2018 yılında en son toplantımı sizinle yapmıştım, şimdi Haziran ayında 2022 yılında 4 sene sonra tekrar bir araya geldik Allah’a şükürler olsun rabbim bizleri bir araya getirdi. Oradaki konuşmalarımızda da ifade etmiştik, anlatmıştık 4 sene çok çabuk gelir geçer, mevcut başkanımızın 23 tane projesi vardı. Bu projeleri ile ilgili açıklamaları vardı bizde Elazığ’ı düşündüğümüzden dolayı Elazığ’ı sevdiğimizden dolayı inşallah bu projeler yerine gelir temennilerinde bulunduk ve bunun takipçisi olacağımızı da ifade ettik. 4 sene geldi geçti bizde çok güzel işler yapacağı dönemde mevcut başkanımızın deprem süreci, pandemi süreci daha güzel işler yapacağı bir süreçte arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler sonucu Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı üyelerle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu biz yeterli görmedik, muhakkak oda iyi niyetiyle bir şeyler yapmıştır” dedi.

“ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”

Alan, “Biz yapılan çalışmaları yeterli görmediğimizden dolayı dostlarımız ile bir araya geldik ve karar aldık. Tekrar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık adaylığını açıklamak için burada bulunuyoruz. Allah nasip ederse Ekim ve Kasım ayında Elazığ tekrar Ticaret ve Sanayi odası seçimleri yapılacaktır biz de ekibimizle arkadaşlarımızla defalarca istişare yaptık. Siz değerli basın mensupları ile birlikte Allah nasip ederse yarım kalan işimizi almak için tekrar adaylığımı açıklıyorum. Şimdiden hizmet için sabırsızlanıyorum” ifadelerinde bulundu.

“KREDİ GARANTİ FONU’NUN ELAZIĞ’DAN GİTMESİNE GÖZ YUMDULAR”

Başkan Adayı İdris Alan, “Bizim zamanımızda Kredi Garanti Fonu Elazığ’daydı. Biz başkanlıktan gittikten sonra Kredi Garanti Fonu Diyarbakır’a verildi. Basını bunu yayınlamamasına ve gündeme almamasına çok şaşırmıştım. Hazır sizlerle böyle bir buluşma içerisindeyken, bunu ifade etmek istedim. Kredi Garanti Fonu, küçük ve orta işletmelerimiz için her zaman can suyu olmuştur. Bu gibi bir faydanın Elazığ’dan alınması, bu memlekete yapılmış haksızlıktır. Başkan olduğumda Kredi Garanti Fonu’nu tekrardan Elazığ’a aldıracağım. Bunu da belirteyim” açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL