Elazığ

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN ORGANİZE EDECEĞİ KURUM VE KURULUŞLAR ARASI MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor. 81 İLDEN 400 SPORCU KATILACAK 11-13..

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NİN ORGANİZE EDECEĞİ KURUM VE KURULUŞLAR ARASI MASA TENİSİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleri ve talepleri sonucu şehrimizin ev sahipliği yapacağı 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başlıyor.

81 İLDEN 400 SPORCU KATILACAK

11-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonanın tüm müsabakaları Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanacak.

Sporun ve sporcunun her daim yanında yer alan ve sağlıklı nesillerin yetişmesine olanak sağlayan Elazığ Belediyesi’nin organize edeceği şampiyonaya 81 ilden yaklaşık 400 sporcunun katılması bekleniyor.

MÜSABAKALAR 4’LÜ GRUPLAR HALİNDE OYNANACAK

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun en önemli organizasyonları arasında yer yer alan Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları 4’lü gruplar halinde oynanacak.

Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Bir sonraki aşamada ise müsabakalar tek maç eliminasyon sistemine göre oynanarak şampiyon belli olacak.

Ayrıca gruplarında 3. ve 4. sırayı alan takımlar ise daha fazla müsabaka oynayabilmeleri için kendi aralarında consolation  müsabakaları oynayacak.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 11 Haziran Cumartesi günü açılış seremonisi ile başlayacak. Şampiyona, 13 Haziran Pazartesi günü oynanacak  final karşılaşmalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ŞEHRİMİZİN TANITIMI ADINA ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Elazığ’ın böylesi önemli bir spor organizasyona ev sahipliği yapmasından ötürü gururlu olduklarnı ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Aziz şehrimiz birlik ve beraberlik içerisinde önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Elazığ Belediyesi olarak 2021-2022 sezonu Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nı şehrimizde organize edeceğiz.  Elazığ’ımızın turizmi ve tanıtımı açısından büyük anlam taşıyan bu önemli organizasyonda 81 ilden yaklaşık 400 sporcumuzu şehrimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Tüm sporseverleri 11-13 Haziran tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonaya davet ediyor, bu şampiyonada şehrimizi tercih ettikleri için Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Sayın Oktay Çimen ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL