Elazığ

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI İNŞA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Elazığlılara hizmet vermeye hazırlanıyor.   Başkan Şerifoğulları, tamamlanmasıyla şehrin otopark ihtiyacını karşılayacak olan Kent..

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI İNŞA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Elazığlılara hizmet vermeye hazırlanıyor.

 

Başkan Şerifoğulları, tamamlanmasıyla şehrin otopark ihtiyacını karşılayacak olan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı inşaatında incelemelerde bulundu.
Elazığ’a değer katacak bir konseptle tarihi Öğretmenevi Binası yanında inşa edilen Kent Meydanı; toplamda 38.000 m² alanda 900 araçlık iki katlı yer altı otoparkı olacak şekilde yapılıyor.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “ELAZIĞ’IMIZA DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Elazığ’ımızda, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ve şehrimize yakışan hizmetleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vizyon projelerimiz arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projemiz ile hem şehir merkezindeki trafik yoğunluğu ortadan kalkacak hem de hemşehrilerimiz şehir merkezinde aileleri ile kaliteli vakit geçirebilecekleri bir meydana kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve güvenle söz verdiğimiz projeleri hayata geçirerek Elazığ’ımıza değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR
Kent Meydanı’nda incelemelerini sürdüren Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla da sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi.
Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı projesinden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise meydanın hem Elazığ’ın trafik sorununu çözeceğini hem de yeni bir buluşma noktası olacağını söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL