Güncel

IŞIKVER: “MİLLÎ VE MANEVÎ DEĞERLERE SAHİP GENÇLERİN YETİŞMESİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.     Başkan Semih Işıkver yayımladığı mesajda;”Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 19..

IŞIKVER: “MİLLÎ VE MANEVÎ DEĞERLERE SAHİP GENÇLERİN YETİŞMESİ EN BÜYÜK ARZUMUZDUR”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

 

 

Başkan Semih Işıkver yayımladığı mesajda;”Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan bağımsızlık mücadelesi, Kurtuluş Savaşının ilk adımı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden süreçte önemli bir dönüm noktası olmuştur. 19 Mayıs tarihinin, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kabul edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara verilen büyük sorumluluğun da göstergesidir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, bağımsızlığımızın kıymetini bilerek ecdadımızın bu büyük mücadelesinden ders alması, üzerimizde dalgalanan ay yıldızlı al bayrağımızın ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşatılacağının sorumluluk ve bilincinde olması gerekmektedir.

Sevgili gençler,

Vatanımızı canından üstün tutan ecdadımızın verdiği büyük mücadeleler ve fedakârlıklar sonucu kurulan Cumhuriyetimiz, sizlere emanet edilmiştir. Bu emaneti korumak, daha ileri noktalara taşımak ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için her zamankinden daha çok çalışmalısınız.

Nasıl ki bugün her fırsatta bugünlerin mimarı olarak ecdadımıza olan minnettarlığımızı dile getiriyorsak, yarınlarımızın mimarı da sizler olacaksınız. Sizlerin tarihimizden ve değerlerimizden aldığınız güç ve ilhamla ülkemizi hep birlikte daha güzel yarınlara taşımak için gayret edeceğinize olan inancımız tamdır. İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip gençler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadele kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL