Türkiye

YETER ARTIK!!! KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN!!!…

Gün geçmiyor ki, ülkemizde bir kadın cinayeti haberi daha duymayalım!. Biz bu haberleri yaparken utanıyoruz, ama katiller bizimle aynı fikirde değil.   Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, birlikte yaşadığı şahıs tarafından tabancayla..

YETER ARTIK!!! KADIN CİNAYETLERİ SON BULSUN!!!…

Gün geçmiyor ki, ülkemizde bir kadın cinayeti haberi daha duymayalım!. Biz bu haberleri yaparken utanıyoruz, ama katiller bizimle aynı fikirde değil.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, birlikte yaşadığı şahıs tarafından tabancayla vurulan H.E. hastanede hayatını kaybetti.  Şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün gece meydana geldi. 7 yıldır birlikte yaşayan çiftin arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Şahıs tabancayla bir çocuk annesi H.E.ye ateş etti.

Silah sesini duyan komşuların ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri geldi. H.E. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Burada ilk müdahalesi yapılan H.E., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma halen devam ediyor.

 

YORUMLAR (2)

  1. Ayşenur diyorki:

    Devletin bu konuda acil kanun çıkarması lazım. Mecliste onca kadın milletvekili var. Bu cinayetler son bulmuyor. Yazık günah bu kadınlara Allah rahmet eylesin

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL