Siyaset

ALTINÖZ: “AK PARTİ İKTİDARI %7 BARAJINI GEÇEMEYECEK”

Yeniden Refah Partisi Teşkilatı, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu.   Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe,  İl Başkanı Av. Erhun Karakuş,  Bölge Sorumlusu Av. İbrahim Gök, MKYK..

ALTINÖZ: “AK PARTİ İKTİDARI %7 BARAJINI GEÇEMEYECEK”

Yeniden Refah Partisi Teşkilatı, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde buluştu.

 

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemeğe,  İl Başkanı Av. Erhun Karakuş,  Bölge Sorumlusu Av. İbrahim Gök, MKYK Üyesi Mehmet Gül, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Bekin, Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman ve yerel medya kuruluşları katıldı.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Dünyanın birçok yerinden Müslüman kardeşlerimiz İslam Toplulukları Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’i ziyaret ediyorlar, dertlerini, tasalarını, problemlerini arz ediyorlar. En son Arakan’dan gelen bir kardeşimiz kendisi Avustralya’da bir üniversite de profesör Arakan’da yaşanan zulümle alakalı genel başkanımıza bir rapor arz etti. Bu raporu arz ederken inanın ben bu toplantıda olmak istemezdim. O kadar acıklı insanlığa sığmayan İslam’a zaten sığmayan zulümler, insanları satırla doğramalar, kesmeler, biçmeler, yakmalar, büyük bir ateş yakıp insanları o ateşin içine itelemek suretiyle maalesef yanmasına sebep olanlar. Bunun haricinde aklınıza gelmeyecek envaiçeşit işkenceler, sebep ne bu insanların sadece Müslüman olması. AK Parti iktidarı %7 barajını geçemeyecek. Geçmişte nasıl DSP ve Anavatan partileri iktidar olmalarına rağmen sonrasında baraj geçememişlerse aynı şeyin AK Parti’de yaşayacaktır” dedi.

 

Basın açıklamasının ardından program sinevizyon gösterisi, soru ve cevap yapılmasının ardından son buldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL