Siyaset

AKIN: “MİLLETİMİZ KENDİ PROBLEMLERİYLE BAŞBAŞA BIRAKILMIŞ”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Kovancılar İlçe Başkanı Abdulhalim Kaçmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kovancılarda esnafları ziyaret ederek problemlerini dinlediler.   Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın,..

AKIN: “MİLLETİMİZ KENDİ PROBLEMLERİYLE BAŞBAŞA BIRAKILMIŞ”

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Kovancılar İlçe Başkanı Abdulhalim Kaçmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kovancılarda esnafları ziyaret ederek problemlerini dinlediler.

 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek onların dertlerini dinledi. Ardından Kovancılar’da TOKİ mağduru bir aileyi ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

1 TABAK SALATA 30 LİRA

İl Başkanı Akın; “Maalesef her yerde olduğu gibi burada da milletimiz kendi problemleri ile baş başa bırakılmış. 1 tabak salatanın maliyeti 30 lira. Buna bakıp, AKP bu ülkeyi iyi yönetiyor mu diyeceğiz! İşte yem dükkanındayız, esnaf dükkanını kapatıyor, satış yok, çiftçiyi düşünemiyorum bile. Diğer taraftan bakınız TOKİ binasını getirmişler 3 katı yamaca dayamışlar nem çekiyor.  Vatandaşın hanımı astım hastası ve kaç defa dilekçe yazmasına rağmen muhatap bulamamış. Tek kelimeyle sorumsuzluk! Bir an önce düzeltilmeli. “ dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL