Elazığ

KOVANCILAR VE KARAKOÇAN’DA TARLA İÇİ YOLLARIN YAPIMI İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Kovancılar ve Karakoçan arazi toplulaştırma sahasındaki tarla içi yolların yapılması işine ait sözleşme imzalandı. Arazi Toplulaştırma ve Tescil İşlemleri tamamlanan Elazığ Kovancılar ve Karakoçan Arazi Toplulaştırma Sahasındaki Tarla İçi Yolların Yapımı için DSİ 9. Bölge..

KOVANCILAR VE KARAKOÇAN’DA TARLA İÇİ YOLLARIN YAPIMI İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Kovancılar ve Karakoçan arazi toplulaştırma sahasındaki tarla içi yolların yapılması işine ait sözleşme imzalandı.

Arazi Toplulaştırma ve Tescil İşlemleri tamamlanan Elazığ Kovancılar ve Karakoçan Arazi Toplulaştırma Sahasındaki Tarla İçi Yolların Yapımı için DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalandı.

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar yaptığı açıklamada, “Elazığ Kovancılar ve Karakoçan Arazi Toplulaştırma Sahasındaki Tarla İçi Yolların Yapılması işine ait sözleşme kapsamında; Kovancılar ilçesine bağlı, Aşağımirahmet, Bayramyazı, Çiftlik, Durmuşlar, Demirci, Karasungur, Nişankaya, Soğukpınar, Tatar, Çakırkaş köyleri ile Karakoçan ilçesine bağlı, Akbulak, Akyokuş, Alayağmur, Aşağıovacık, Başyurt, Cumhuriyet, Çayırdam, Deveci, Durmuşköy, İsabey, Köryusuf, Kuşcu, Kümbet, Mahmutlu, Maksutali, Mirahmet, Yukarıovacık, Yüvez köylerine ait toplulaştırması biten 28 köyde muhtelif yerlerde toplam 190 km tarla içi ulaşım yolu, 135.000 m³ kazı-dolgu yapılması ile diğer muhtelif tarla içi geliştirme hizmetleri işlerine ait imalatlar yapılacaktır. Elazığ ilimiz, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerimiz ile vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL