Uncategorized

İNSAFINIZ KURUSUN!…

Değerli okurlarım, WhatsApp ihbar hattımıza duyarlı bir vatandaş tarafından bir video gönderildi. İzledim, fakat adeta şok oldum. Gönderilen videoları izlemeniz için sizlere de sundum. Değerli okurlarım, Bu videonun hangi ilde..

Recai GÜÇLÜ
RECAİ GÜÇLÜ

Değerli okurlarım,
WhatsApp ihbar hattımıza duyarlı bir vatandaş tarafından bir video gönderildi. İzledim, fakat adeta şok oldum. Gönderilen videoları izlemeniz için sizlere de sundum.
Değerli okurlarım,
Bu videonun hangi ilde çekildiği belli değil, fakat TÜRKİYE’DE çekildiği apaçık ortada…Belki bunun gibi daha niceleri vardır. Pazarlarda ve marketlerde pahalı pahalı aldığımız domatesleri, biberleri, soğanları, yumurtaları, limonları ve şekerleri sırf fiyatları düşmesin, kriz oluşsun diye onlarca ton bu mamüllerin nasıl çöpe atıldığını bu videoları izledikten sonra göreceksiniz ve ne tepki vereceğinizi tahmin ediyorum.
Değerli okurlarım,
Kendi görüşüme göre bunları yapanları insanlıktan nasibini almamış en aşağılık mahluk olarak görüyorum. Yahu bunu yapanlar kimin uşaklığını yapıyor acaba?. Kendi vatandaşına zulmetmek neyin nesi. İNSAFINIZ KURUSUN!…
Sıkıntı çekenlerden beter olursunuz inşaAllah. Eğer hükümete karşıysan o ürünleri çok ucuz fiyata hatta ücretsiz ver, gariban vatandaşın hem duasını hem de oyunu alabilirsin. Bu durumda vatandaşın nefretini almaktan başka bir şey yapmamış oluyorsun. Bununla birlikte memleketi kaosa sokmaktan başka amacın ne olabilir? Eğer yönetimi beğenmiyorsan demokratik yollardan sandık önüne geldiğinde hesap sorarsın. Bu gibi ayak oyunları, memleketin tadını kaçırmaktan başka bir şey değildir. Benim yetkililerden istediğim; Ülkemizin neresindeyse bu vicdansızlıkları yapanları araştırıp, yakalayıp amaçlarının ne olduğunun sorulması ve gerekli cezanın verilmesi… Aynı zamanda yetkililerden denetimlerin sıkı tutulmasını, vatandaşları bu vicdansız ve insafsızların eline bırakmamalarını özellikle istemekteyim. Böyle insafsızlık olmaz… Ayrıca çöpe atılanlar çürük de değil, hepsi taptaze….
Pahalılıktan bu mamülleri kilo değil de tane olarak alan vatandaşları hiç mi düşünmüyorsunuz? Bu gibi kendini bilmezlerin daima peşinde olacağız . Burada bizi yönetenlere de seslenmek istiyorum. Malum tüm dünyada kriz var fakat bizdeki bir başka!…Nasıl olacak diyebilirsiniz? Akaryakıta, doğalgaza ve elektriğe makul ölçüde zam yapılırsa veya zam yapıyorsanız gene vatandaşın vergileriyle oluşan hazineden desteklenirse ne bu kadar hükümet olarak yıpranmış olursunuz ne de vatandaş sıkıntıya girmiş olur!…Çünkü tarladan ne kadar ucuza alırsan al; akaryakıt fiyatlarından dolayı nakliye fiyatları maalesef epeyce katlanıyor. Bu da vatandaşa tüm ürünlerde zam olarak yansıyor. Hem de bu gibi şarlatanlara meydanı bırakmamış oluyorsunuz. Bu millete yazık değil mi? Ülkemizde tuzu kuru olanlar yüzde 15’i geçmez, ama yüzde 85 i ise yarınını düşünen insanlarımız, yazık değil mi?
Değerli okurlarım,
Bu sıkıntıda olan vatandaşın kim olursa olsun ahını almasın. Benim her zaman söylediğim Çok güzel ve anlamlı bir söz var: “ALLAH’IN TOKADI YOKTUR ,ADALETİ VARDIR” bu milletin hiç kimse ahını almasın diye tavsiyemdir.
Kalın Sağlıcakla….

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL