Elazığ

YİNE HÜSRAN!

Maden’de bulunan rezervlerle ilgili kamuoyu ihale şartnamesinin Elazığ lehine değiştirilmesini bekliyordu. Ancak ihalenin 21 Nisan’da yapılacağı üzerine açıklanması ile hayal kırıklığı yaşandı. Bunun üzerine Bermaz Ovası Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanı..

YİNE HÜSRAN!

Maden’de bulunan rezervlerle ilgili kamuoyu ihale şartnamesinin Elazığ lehine değiştirilmesini bekliyordu. Ancak ihalenin 21 Nisan’da yapılacağı üzerine açıklanması ile hayal kırıklığı yaşandı. Bunun üzerine Bermaz Ovası Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Burak Düzenli tepki gösterdi.

 

İhale şartnamesinde Elazığ lehine değişiklik olması gerekirken, ihalenin 21 Nisan’a uzaması nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Bermaz Ovası Kırsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Burak Düzenli, “Uzun bir süredir Maden ile alakalı mücadele veren ilimizin faydasına olacak şart ve imkanlarının nasıl olması gerektiğini her daim dile getiren, bu toplumun neredeyse tamamının desteğini alan ETSO Başkanı Sn. Asilhan Arslan, üzerine düşeni yapmıştır ve gayretleri de devam etmektedir. Açıklanan bu sonuç, ilimiz kamuoyunu ciddi derecede hüsrana uğratmıştır. Şimdi tam burada bu haksızlığı bertaraf edecekler sahneyi çıkıp gerekeni yapmaları gerekmektedir. Misyon üsteleneceği zamandır bu zaman. Siyasal ve bürokratik adımlarımızı hızlıca atmamız gerekmektedir. Toplumun beklentisini yerine getirmeleri gereken, yeri geldiği zaman rol ve model üstlenmede geri durmayacağız diyenlerin bu önemli durumu aziz milletimizin haklarının korunması adına sayın Cumhurbaşkanımız ile ilimizin bu kırılma noktasının detaylarını anlatmak, istemek ve hakkaniyetli bir karar olması yönünde acil görüşmeleri gerekmektedir. Bu aziz millet herkesi takip ediyor, nefesleri ensemizde, yürekleri bizimledir” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL