Elazığ

11. YILIMIZI KUTLUYORUZ

Değerli okurlarımız, 04.04.2011 tarihinde Elazığ’da Güçlü Haber gazetesi olarak çıktığımız bu yolda 11 senedir şehrimizin sorunlarını dile getirmeye, olayları objektif bir şekilde yansıtmaya çalışıyoruz.     11 yıl içerisinde geldiğimiz..

11. YILIMIZI KUTLUYORUZ

Değerli okurlarımız, 04.04.2011 tarihinde Elazığ’da Güçlü Haber gazetesi olarak çıktığımız bu yolda 11 senedir şehrimizin sorunlarını dile getirmeye, olayları objektif bir şekilde yansıtmaya çalışıyoruz.

 

 

11 yıl içerisinde geldiğimiz bu noktada artık gazete olarak değil, çağın gerektirdiği şekilde dijital medya üzerinden devam ediyoruz. Çünkü gazete ne yazık ki eski özelliğini kaybetti, insanlar okumuyorlar. Bu yüzden biz de insanların okuyacakları şekilde evrimleşmemiz gerektiğinin farkına vardık ve hem internet sitesi olarak hem de youtube, instagram, facebook, twitter gibi mecralar üzerinden binlere, on binlere ulaştık. Ayrıca ilkhaber23.com ve hazarhaber23.com adlı sitelerle haber portföyümüzü daha da genişlettik. Bu şekilde okurlarımıza daha farklı haberleri aktarma çabası içerisinde olduk. Ayrıca medya kuruluşumuzun Sahibi Recai Güçlü’ye Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği teklifinde bulunuldu ve Recai Güçlü de Elazığ’ı ve Elazığ’daki medya kuruluşlarını Dünya’ya tanıtma ve katma değerini arttırma fırsatı olarak gördüğü bu cemiyetin teklifini kabul etti ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi oldu. Ramazan Bayramı’ndan sonra bu konuda çok ciddi atılımlar yapılacaktır.

Değerli okurlarımız, bizler her zaman kaliteli, tarafsız, ilkeli, dürüst bir haberciliğin peşinden koşmaya çalıştık. Sizlerin bu şehirde yaşananlarla ilgili bilgi sahibi olmanızı sağladık. Bizler her zaman sizlerin sorunlarını haber yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar asla kalemimizi satmadık, hiç kimsenin tekelinde olmadık. Bağımsız ve ilkeli duruşumuzu hiç bozmadık ve bozmayacağız. İnşallah daha nice on yıllar şehrimize ve siz değerli okurlarımıza hizmet etmek için var olacağız ve daha da ileri gitmeye gayret göstereceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL