Elazığ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “BİREYSEL İÇİN FİNANSAL BİLİNÇ EĞİTİMİ“

Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla uygulanan Kız Kardeşim Projesi “Bireyler İçin..

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE “BİREYSEL İÇİN FİNANSAL BİLİNÇ EĞİTİMİ“

Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla uygulanan Kız Kardeşim Projesi “Bireyler İçin Finansal Bilinç Eğitimi” Fırat Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Kadınlar Kolu ve Habitat Derneği ortaklığında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programa akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Kız Kardeşim Projesi kapsamında ikincisi düzenlenen eğitim programına konuşmacı olarak katılan Habitat Derneği Proje Yürütücüsü Nazan Bütüner, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine dikkat çekti.

Proje ile amaçlarının Türkiye’deki kadınların hem sosyal konumlarını güçlendirmek hem de ekonomik hayatta aktif bir şekilde yer almalarını desteklemek olduğunu belirten Bütüner, bu hedef doğrultusunda farkındalık ve uzmanlık eğitimi ile iş geliştirme konusunda kendine güvenen kadınları desteklediklerini ifade etti.

Eğitim sonrası katılımcılara katılım belgesi verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL