Elazığ

ALACAKAYA’DA BELEDİYE EKİPLERİ HASTA VATANDAŞI KURTARDI

Elazığ ili Alacakaya ilçesi belediye ekipleri, yoğun kar yağması sonucunda sorun yaşayan bir vatandaşı hastaneye yetiştirdi. Alacakaya Belediye ekipleri tarafından kar küreme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekiplerin yardımıyla hastaneye yetiştirilen..

ALACAKAYA’DA BELEDİYE EKİPLERİ HASTA VATANDAŞI KURTARDI

Elazığ ili Alacakaya ilçesi belediye ekipleri, yoğun kar yağması sonucunda sorun yaşayan bir vatandaşı hastaneye yetiştirdi.

Alacakaya Belediye ekipleri tarafından kar küreme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekiplerin yardımıyla hastaneye yetiştirilen bir hastayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, şu ifadeleri kullandı: “Yapmış olduğunuz dokunuşların üstüne iyi haberlerini de alınca insan bir başka mutlu oluyor. Bir vatandaşımızın dün hastaneye yetişmesine vesile olduk ve bugün iyi olduğu haberini aldık. Rabbim bizlere kolaylık sağladı kendisine de şifa verdi, çocuklarına eşine sevdiklerine bağışladı çok şükür. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizlere böyle güzelliklere müsaade ettiği içinde ayrıca duacıyız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL