Elazığ

GÜRKAN: “6. BÖLGE TEŞVİKLERİNİN UZATILMASI SEVİNDİRİCİ”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatılmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Desteklerden faydalanacak olmamız hem ihracatımıza hem de istihdama pozitif yönde katkı..

GÜRKAN: “6. BÖLGE TEŞVİKLERİNİN UZATILMASI SEVİNDİRİCİ”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatılmasının sevindirici olduğunu belirterek, “Desteklerden faydalanacak olmamız hem ihracatımıza hem de istihdama pozitif yönde katkı sağlayacak.” dedi.

 

Konuyla ilgili açıklamasında, “Cazibe Merkezleri Programı” kapsamında OSB veya Endüstri Bölgelerindeki yatırımlara yönelik 6. Bölge desteklerinin sağlanmasının yılsonunda sona ereceğini anımsatan Gürkan; “Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 24 il için 6. Bölge teşvikleri 1 yıl daha uzatıldı. 6. Bölge desteklerinden faydalanmaya devam edecek olmamız, birçok sektörde yatırımların devam etmesine, hem ihracatın artmasına hem de istihdama, böylelikle de şehir ekonomimize katkı sağlayacak. OSB’lerdeki yatırım ortamını canlandırarak istihdam, üretim ve ihracatın artırılması ve bölgeler arası gelişmişlik farkının azaltılmasına katkı sunan Cazibe Merkezleri Programının uzatılması iş dünyamız adına sevindirici bir gelişme. Önümüzdeki bir yıl devam edecek olan desteklerle sürdürülebilir ihracat artışımızın ve ekonomik büyümemizin pozitif yönde olacağına yürekten inanıyorum. Alınan kararın iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL