Elazığ

İSTANBUL’DA ELAZIĞ RÜZGARI

İstanbul’da 9 Ve 12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Elâzığ Yöresel Ürünler Fuarı açılış programı ile başladı   İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Elazığ Yöresel Ürünler fuarı, açılış programı ile başladı. Marmara Elazığlılar Vakfı’nın destekleri..

İSTANBUL’DA ELAZIĞ RÜZGARI

İstanbul’da 9 Ve 12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Elâzığ Yöresel Ürünler Fuarı açılış programı ile başladı

 

İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Elazığ Yöresel Ürünler fuarı, açılış programı ile başladı.

Marmara Elazığlılar Vakfı’nın destekleri ile düzenlenen ve 12 Aralık tarihine kadar devam edecek olan fuarda, Elazığ’ın kapalı çarşısı İstanbul’a taşındı. Marmara Elazığlılar vakfı Başkanı Mahmut Kahraman deprem sonrası kötü günler geçiren esnafa destek olmayı amaçladıklarını ifade etti. Kahraman, “Özellikle deprem sonrası kötü günler geçiren Elazığ esnafına amacımız destek olmak. Bu amaçla da etkinlik alanında stantlarımızı oluşturduk bugün ilk günümüzdü. 9-10-11-12 Aralıkta etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Kahraman ilk gün yaşananları anlatırken ilerleyen süreçte yeni etkinlikler yapmayı planladıklarını dile getirdi, Fuara herkesi davet etti. Kahraman, “ Bugün güzel bir gün geçirdik, katılım çok iyiydi sahnede çıkan sanatçılar çok iyiydi coşku çok güzeldi. Bu etkinlikler 3 gün boyunca İstanbul’da devam edecek. Önümüzdeki aylarda veya önümüzdeki yıl bir etkinlik daha yapıp kendimizi geliştirmek eksikliklerimizi görmek istiyoruz. Bu kampanaya, bu fuara Elazığlı hemşerilerimizi, Elazığlı dostlarımızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Elazığ esnafı da fuarda yer aldıkları için mutlu oldukları ifade etti. Kapalı Çarşı Esnaf Temsilcisi ve Organizatörü Evren Sesli,  “Bu organizasyonda emeği geçen Vakıf Başkanımıza, Kültür Sorumlumuz Ekrem beye ve emeği olan binlerce isimsiz kahramana herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL