Elazığ

CUMHUR BAŞKANI: “ELAZIĞ’A YIKILANLARIN YERİNE DAHA İYİSİNİ İNŞA ETTİK”

İzmir’de depremzedelere konut teslim törenini için konuşan Cumhur Başkanı Erdoğan Elazığ’da yaptığı konut ve köy evlerinden bahsetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmirli depremzedelere konut teslimi töreninde Elazığ’a da de Eğindi. Cumhurbaşkanı Recep..

CUMHUR BAŞKANI: “ELAZIĞ’A YIKILANLARIN YERİNE DAHA İYİSİNİ İNŞA ETTİK”

İzmir’de depremzedelere konut teslim törenini için konuşan Cumhur Başkanı Erdoğan Elazığ’da yaptığı konut ve köy evlerinden bahsetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmirli depremzedelere konut teslimi töreninde Elazığ’a da de Eğindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ’da kısa sürede yıkılan konut ve iş yerlerinin yerine, yenilerinin kısa sürede yapıldığını hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kaybettikleri canların ve yıkılan evlerin acısını yaşayan vatandaşlarımızı iaşe ve ibate peşinde ilave sıkıntılara sokmadan her meselelerini çözdük. Daha önce nasıl Elazığ ve Malatya’da 1 yıl gibi kısa bir sürede yıkılanların yerine daha iyisini inşa ettiysek İzmir’de de aynısı yaptık” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ’da 23 bin 677 konut ve 2 bin 515 köy evi yapıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biliyorsunuz Elazığ’da 23 bin 677 konut ve 2 bin 515 köy evi, Malatya’da bin 287 konut ve bin 555 köy evi inşa ederek vatandaşlarımıza teslim ettik” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL