Elazığ

ÖĞRETMENLERİMİZ SADECE ÖĞRENCİLERE DEĞİL, DOĞAYA DA NEFES OLDULAR

9 bin öğretmenimiz için 9 bin fidan dikerek Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanını oluşturduk. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Fırat Üniversitesi tarafından müdürlüğümüze tahsis edilen alanda ilimizde görev..

ÖĞRETMENLERİMİZ SADECE ÖĞRENCİLERE DEĞİL, DOĞAYA DA NEFES OLDULAR
9 bin öğretmenimiz için 9 bin fidan dikerek Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanını oluşturduk.
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Fırat Üniversitesi tarafından müdürlüğümüze tahsis edilen alanda ilimizde görev yapan her öğretmen için bir fidan dikildi.
Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanında yapılan fidan dikme etkinliğine Fırat üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK, öğretmenlerimiz ve öğrenciler katıldılar.
İlimiz genelinde görev yapan 9 bin öğretmenin her biri için hatıra ormanına fidanlar dikildi.
Milli Eğitim Müdürü Feyzi GÜRTÜRK 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında hafta boyunca birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek;
“Bugünde ilimizde görev yapan her bir öğretmenimizin adına birer fidan dikerek güzel bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Fırat Üniversitemize ve kıymetli rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ hocamıza oluşturduğumuz bu hatıra ormanının arazisini sağlamasından dolayı teşekkür ediyorum.
Elazığ’da görev yapan 9000 öğretmenimizin her biri için bugün birer fidan dikerek çok anlamlı bir etkinliği gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Öğretmenlerimiz sınıflarımızda çocuklarımıza nefes olurken, bugün de dikilen her bir fidanla doğaya nefes oluyor.
Hayatın her alanında yaptıkları çalışmalarla öncü olan, yol gösteren öğretmenlerimiz için hafta boyunca etkinliklerimiz yapılacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL