Siyaset

ÖNER: “MADEN’İN TAŞIMASINI BEN İPTAL ETTİRDİM!…”

Elazığ Bakır Maden İlçesi’nde, uzun zamandır ilçe Gezin’e taşınacak diye bir söylenti vardı. Bu söylentinin son bulduğunu vurgulayan bağımsız belediye başkan adayı Mücahit ÖNER, “Maden’in taşınmasını ben iptal ettirdim, ilçenin..

ÖNER: “MADEN’İN TAŞIMASINI BEN İPTAL ETTİRDİM!…”

Elazığ Bakır Maden İlçesi’nde, uzun zamandır ilçe Gezin’e taşınacak diye bir söylenti vardı. Bu söylentinin son bulduğunu vurgulayan bağımsız belediye başkan adayı Mücahit ÖNER, “Maden’in taşınmasını ben iptal ettirdim, ilçenin taşınmasını ben durdurdum. Uzun zamandır da iptal ettiğimi halkıma duyurdum ve bunun sevincini bütün maden halkı olarak yaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

 

Önce icraat sonra oylar diyerek adaylığını şimdiden açıklayan Mücahit Öner, “Çok işimiz var yolumuz uzun, vaktimiz kısa,..”

İlçede yapmış olduğu birbirinden güzel çalışmaları, ilçeye bakanlık tarafından getırmıs olduğu ve ihalesi yapılıp çalışmalara başlanılan hizmetlerinden bahseden başkan Öner;
-İlçeye yapılacak olan TOKİ konutları
-Tarihi Sultan Abdulhamithan konağının restore işlemi ve tadilatı
-İlçede kullanılmayan 6 adet apartmanın tekrar halkın hizmetine sunulması
-İlçeye yapılacak olan 500 kişilik sentetik halı saha
-Maden bakır fabrikasının yenilenip devlet tarafından düzenlenmesi
-İlçeye yapılacak olan öğretmenevi
-İlçeye yapılacak olan polis lojmanları
-Maden’in birçok dağlık alanlarında binlerce fidanı dikim çalışmaları vs. gibi birçok hizmeti ile bilinen tanınan ve Maden Halkının sevgisini fazlasıyla kazanıp halkın gururu olarak seçimi garantiledim daha büyük daha güzel çalışmalarım ile Maden’i eski şaşaalı kalabalık günlerine götüremezsem de daha iyi yerlere getireceğim” ifadelerinde bulundu.

Yaptıklarımla halka güven kazandırdım yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır bu da böyle bilinsin…

“Maden ilçesinin konut sorunu vardı, bu konut sorununu yapılacak olan 144 adet TOKİ ve kullanılmaz halde olan 6 adet apartman toplamda 48 adet konut, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan almış olduğum izinle tadilat işlemi yapılıp halka geri kazandıracağım. Böylelikle ilçemizin %80 oranında olan konut sorununu ortadan kaldırmış oldum, çok şükür…” açıklamalarında bulundu.
-İlçemizde işsizlik vardı şu an Maden ilçemizde işsizliği bitirdik. Fabrika yenilendi, daha aktif hale geldi. Eski Fabrika cevher çıkarmıyordu, işçi maaşları aylarca yatırılmıyordu, 80 çalışan vardı. Şu an maden bakır fabrikasında 250 çalışan var, her tarafta cevher çıkartılıyor, her dağda çalışmalar var. İşçiler, her ay maaşlarını eksiksiz alıyor. Birkaç alanda şantiye açılırsa 150-200 işçi daha alınacak inşAllah. Amacım halkımı kandırmadan, halkıma nasıl ne gibi hizmetler getiririm? Halkımın oylarını alabilirim düşüncesi ile çıktım yola ve Rabbime şükürler olsun, hiçbir lafımın altında kalmadım, almış olduğum bütün sorumluluk ve yükümü kendimce aldığım gibi kendi yetenek ve tecrübelerimle de herşeyi hallettim. İlçemin çok büyük sorunlarını hallettim, çok güzel başarılara imza atıp çoğu bitti azı kaldı. Maden artık göç veren değil de göç alan bir ilçe haline gelecektir, nüfus artırma çabasındayım inşAllah, bunu da başaracağım…Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ve Çevre Şehircilik bakanımız Sn. Murat Kurum’a kendim ve ilçem adına teşekkürlerimi iletiyorum, Allah sizlerden razı olsun. Allah devletimize zeval vermesin. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL