Elazığ

ELAZIĞ’DA ATATÜRK’Ü ANMA VE ELAZIĞ’A TEŞRİFLERİ KONSERİ DÜZENLENECEK

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Ve Kürsübaşı Topluluğu Atatürk’ü Anma Ve Elazığ’a Teşrifleri konseri verecek.   Elazığ’da, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Atatürk’ü Anma Ve Elazığ’a Teşrifleri Konseri Düzenlenecek…

ELAZIĞ’DA ATATÜRK’Ü ANMA VE ELAZIĞ’A TEŞRİFLERİ KONSERİ DÜZENLENECEK

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Ve Kürsübaşı Topluluğu Atatürk’ü Anma Ve Elazığ’a Teşrifleri konseri verecek.

 

Elazığ’da, Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Atatürk’ü Anma Ve Elazığ’a Teşrifleri Konseri Düzenlenecek. 12 Kasım Saat 20’de Nurettin Ardıç Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konser Atatürk’ü anmak amacıyla düzenlenirken Koro şefliğini Kenan Çimtay yapacak.

12 Kasım Saat 20’de Nurettin Ardıç Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konser ile ilgili Elazığ Devlet Klasik Müziği Ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan konserle ilgili bilgiler verdi.

Müdür Bürhan; “Bu konserde 10 Kasım Atatürk’ü anma haftası nedeniyle hem Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak hem de 17 Kasım da Elâzığ’a teşrifleri nedeniyle vatandaşlar tarafından çok güzel bir şekilde yaşanan o coşkuyu yine bugün vatandaşlarımıza aktarmayı amaçlıyoruz” dedi.

“SANAT CEPTE UYGULAMASINDAN TAKİP EDEBİLİRLER”

Elazığ Devlet Klasik Müziği Ve Kürsübaşı Topluluğu Müdürü Olcay Bürhan;  “Siz değerli basın mensupları aracılığıyla Elâzığ Devlet Klasik Türk Müziği Ve Kürsübaşı Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz bütün etkinlikleri izleyenlerimiz Kültür Ve Turizm Bakanlığımızın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sanat cepte uygulamasından takip edebilirler” ifadelerini kullanırken tüm vatandaşları konsere davet etti. Bürhan, vatandaşlar konseri kültür ve turizm bakanlığı sanat cepte uygulamasından takip edebilme imkânına sahip olduklarını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL