Elazığ

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde yayımladığı mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yılında rahmet ve şükranla andığını kaydetti.   “Milletimiz, Mustafa..

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde yayımladığı mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yılında rahmet ve şükranla andığını kaydetti.

 

“Milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesini şanlı bir zaferle taçlandırmıştır. Milletimizin topyekûn mücadelesiyle Kurtuluş Savaşı’nı zafere taşıyan, birlik ve beraberlik içerisinde yakılan bağımsızlık meşalesi ışığında Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk, komutanlık ve liderlik vasfıyla dünya tarihinde saygın bir yere sahiptir.

Ülkemizi daha güçlü, daha müreffeh yarınlara taşımak için milletçe geleceğe yürüyüşümüz devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır.

Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL