Siyaset

YAZAR: “PALU’DA MHP’NİN VARLIĞINI İYİCE HİSSETTİRMEYE BAŞLADIK”

MHP Palu İlçe Başkanı Sayın Mehmet Yazar, gazetemize gerek ilçede yapmış olduğu çalışmalar, gerekse bağlı bulunduğu teşkilatta yürüttüğü göreviyle ilgili açıklamalarda bulundu.       “HER KÖYE BİR TANE TEMSİLCİ..

YAZAR: “PALU’DA MHP’NİN VARLIĞINI İYİCE HİSSETTİRMEYE BAŞLADIK”

MHP Palu İlçe Başkanı Sayın Mehmet Yazar, gazetemize gerek ilçede yapmış olduğu çalışmalar, gerekse bağlı bulunduğu teşkilatta yürüttüğü göreviyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

 

“HER KÖYE BİR TANE TEMSİLCİ ATADIK”

Yapılan çalışmalarla 2023 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını ifade eden MHP Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar, sözlerine öncelikle kendisini tanıtarak başladı, “1986 Palu doğumluyum, lise yılarında Ülkü Ocakları’yla tanıştım. Elazığ Ülkü Ocakları’nda ve Sakarya Üniversitesi’nde üniversite teşkilatında görevler aldım. 2010’da Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi bölümüne başladım. 2014’te mezun oldum. Sakarya Üniversitesi’ni bitirdikten sonra Palu’ya geri döndük, aktif olarak da ocak teşkilatında görev aldık. Yıllar sonra ilk defa Ülkü Ocakları’nı Palu’da kurduk, daha sonra parti kademelerinde görev almaya başladık. Milliyetçi Hareket Partisi eski dönem ilçe teşkilatında ikinci başkanlık görevini de yaptım. 2019 yıllı itibarıyla genel başkanımızın takdirleriyle genel başkan yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın Bey’in de tenasüpleriyle ilçe başkanlığına atandım. Göreve geldiğimiz günden beri birçok sıkıntılarla karşılaştık. Sıkıntılı bir seçim dönemini geçirdik. Palu İlçe Teşkilatı olarak, 2023 seçimleri için elimizden geleni yapıyoruz. İlçe Başkanlığı’nı aldığımız günden beri, köy köy gezdik. Bizim bayağı bir eksiklerimiz vardı, teşkilat yapılanmasında sıkıntılar vardı. Mesela hiçbir köyümüzde köy başkanımız, köy teşkilatımız, köy temsilcilerimiz yoktu. Yaklaşık 4-5 ay oldu, her köye 1 tane temsilci atadık. Birkaç tane eksiğimiz kaldı, onları da inşallah yakın zamanda atayacağız. 2023 seçimlerine tam kadrolu olarak girmek istiyoruz, eksiklerimizden ders çıkardık. Bunun eksiklerini baya bir yaşadık. Köylülerden muhatap bulamadık. Şu anda Gökdere’den, Arıcak sınırına kadar her tarafta artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin her köyde bir temsilcisi, bir köy başkanı var” dedi.

“KÖYLERİMİZDE GİDİLMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIZ”

Köylerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Yazar, “Köy başkanlarımız, köylerin problemlerini köylerin sıkıntılarını getirip bana bildiriyorlar. Biz de bunu İl Özel İdare’den, İl Meclis Kurulumuz ile beraber çözmeye çalışıyoruz. Birçoğunda da olumlu neticeler alıyoruz. Köylerimiz, köy halkımız özellikle il teşkilatımızla birlikte programlar yapıyoruz. Yani oradaki milletimize gösterilen teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bizim sıkıntımız şuydu, oralara kadar gitmemişiz, gidememişiz, kendimizi ifade edememişiz. Allah’ın izniyle şu anda öyle bir problemimiz yok. En kısa zaman içerisinde yine bir köy programı daha yapacağız. İl teşkilatımızla, İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver ile beraber dokunmadık yürek bırakmayacağız, sıkmadığımız, tutmadığımız el bırakmayacağız. Allah’ın izniyle çalışmalarımız o neticede devam edecek. İlçe temsilcilerimizde de öyle mahalle temsilcilerimiz yoktu, mahalle başkanlarımız yoktu onların atamasını da gerçekleştirdik. Şu anda tam kadro 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz, Allah yardımcımız olsun diyeyim” ifadelerinde bulundu.

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BÜTÜN SIKINTILARI GİDERECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Palu’nun bir çok siyasetçi çıkarttığını ve bundan sonra da çıkaracağını söyleyen MHP Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar, “Palu birçok siyasetçi barındıran, siyaset için çok önemli bir yeri olan bir ilçemizdir. Geçmiş dönemde Ali Rıza Septioğlu gibi önemli bir siyasetçi bakan oldu. Daha sonra Ak Parti döneminde de zaten 2 ya da 3 tane milletvekili Palulu oldu. Şimdi hiçbir şey yapılmadı desek yalan olur, gerçekçi konuşmak gerekiyor. Birçok şey yapıldı Ak Parti döneminde ama eksiklerimiz halen daha sürüyor. Son depremden sonra özellikle çok sıkıntılar yaşadık ama bunun üstesinden gelecek olan yine Cumhur İttifakı’dır. Biz eksikleri biliyoruz, tespitlerimizi yapıyoruz. İl Başkanımıza da bunları bildiriyoruz. İkili diyaloglarla bunları çözme gayreti içeresindeyiz. Pandemi ve deprem Elazığ’ın ve Palu’nun sıkıntılara girmesine neden oldu. İnşallah bu pandemiyi atlattıktan sonra Cumhur İttifakı olarak Palu’ya gereken önemin verileceğini düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

“DEVLETİMİZİN BEKASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Devletin bekası için Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı, milletvekili seçiminde de MHP’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını ifade eden Yazar, “Önümüzde 2023 seçimleri var, ben buradan Palulu hemşerilerime de sesleniyorum; bu bizim için bir dönüm noktası… 2023 seçimleri Cumhur İttifakı olarak ne yapıp ne edip ülkemizin, devletimizin bekası için Cumhur İttifakı’nı tekrar iktidar yapma gibi bir gayemiz var. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçebilmek için elimizden geleni yapacağız. İlk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanımıza destek çıkacağız. İnşallah kapı kapı gezeceğiz, Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Sonra milletvekili seçiminde de Milliyetçi Hareket Partisi’ni Elazığ’da iyi yerlere getireceğiz. Seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Palu’da birinci parti yapacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL