Elazığ

ÖNER: “MADEN’DE TOKİ İHALESİ YAPILMASINA RAĞMEN, DAHA NE BEKLENİYOR!…”

Seçime son 2 sene kala belediye başkan adaylığını açıklayan Mücahit Öner, şimdiden çalışmalara başlayıp, “Önce İcraat, Sonra Oylar” diyerek zihinleri değiştirmek için halkı kandırmak yerine halkıma ve ilçeme nasıl, ne..

ÖNER: “MADEN’DE TOKİ İHALESİ YAPILMASINA  RAĞMEN, DAHA NE BEKLENİYOR!…”

Seçime son 2 sene kala belediye başkan adaylığını açıklayan Mücahit Öner, şimdiden çalışmalara başlayıp, “Önce İcraat, Sonra Oylar” diyerek zihinleri değiştirmek için halkı kandırmak yerine halkıma ve ilçeme nasıl, ne gibi güzel hizmetler getirip de halkımın oylarını alırım düşüncesine sahip olarak, seçime kadar canla başla çalışıp ilçeme ve halkıma hayırlı bir aday olarak ilçemin bütün sorunlarını halledeceğim” ifadelerini kullandı.

 

 

Mücahit Öner yaptığı açıklamada;
“Elazığ’ın Maden ilçesinde 6 Adet apartman toplamdan 48 adet konut kullanılmaz bir şekilde, harabeye döndü. Konutlar senelerdir boş halde duruyor, halka kiraya verilmiyor. Üstelik Maden’in konut sorunu olduğunu bildikleri halde…48 adet konut Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından restore edilmesi için, Elazığ Valiliği’ne sevk edildi ama halen hiçbir yetkiliden ses yok…
Bu konutların tekrardan restore edilip Maden halkına kiraya verilmesini istiyoruz. Böylelikle Maden’in konut sorunu ortadan kalkacak…Maden’e 144 adet TOKİ yapılacak diye ihalesi yapıldı. Ancak şu ana kadar hiçbir çalışmaya başlanılmadı. 144 adet TOKİ ve 6 adet apartman toplamda 48 adet konutun restoresi ile Maden’in konut sorununu ortadan kaldıracağım.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunmuş olduğum projem değerlendirmeye alınıp, onaylanıp, Elazığ Valiliği’ne sevk edildi. Ancak bir ay geçmesine rağmen hiçbir yetkili tarafından adım atılmadı” ifadelerine yer verdi.
Projelerinden bahsederek söyleşiye devam eden Öner, “Yakından takip ettiğim birçok projelerim arasında benim gayretlerimle Maden ilçemize Halı Saha kazandırmak için atılımda bulunmuştum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü 03.08.2021 tarih 725276 sayılı yazılarıyla Maden İlçesine 100×65 Ebatlarında Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 2’li Soyunma Odası, 500 Seyirci Kapasiteli Portatif Tribün ve İstinat Duvarı Yapılması için İl Müdürlüğümüze ödenek tahsisinde bulunmuştur. Gönderilen ödenek çerçevesinde İl Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından ihale hazırlıkları başlamış olup, Eylül ayı içerisinde ihaleye çıkılacaktır. Ekim ayında yer teslimi yapılarak işe başlanılması düşünülen Maden İlçesine, Sentetik Saha, Portatif Tribün ve Soyunma Odasının 2022 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. 2017 senesinde söz verilen ve aradan 4 sene geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. Söz uçtu yazı kaldı hesabı… Kendi yazılı ve görsel çalışmalarımla projemin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylanıp Eylül ayında ihalesi yapılıp, Ekim ayında yer tespiti yapılacaktır. 22 Haziran’a kadar da teslim edilecek inşallah…Burada ilçemize katkılarda bulunacak olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamalarında bulundu.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL