Türkiye

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ELAZIĞLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığlı muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Valilik öncülüğünde düzenlenen muhatlarla istişare toplantısında Elâzığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman..

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ELAZIĞLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Elazığlı muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Valilik öncülüğünde düzenlenen muhatlarla istişare toplantısında Elâzığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geleceklerini kaydetmişti.

Elazığ’da köy ve mahallelerde görev yapan 30’da fazla muhtar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İçişleri Bakanlığı’nda bir araya geldi.

Elazığ’da mahallerin sorunlarını dinleyen ve çözüm yolu arayan muhtarlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya gelerek sıkıntılarını anlattı ve taleplerini sıraladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 24 Ocak depreminin ardından Elazığ’a sık sık gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyip bilgi almıştı. Elazığlı muhtarlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu en kısa sürede tekrar Elazığ’a geleceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; ”Bakanımız Sn Süleyman Soylu, Elazığ’dan gelen muhtarlarımızla Bakanlığımızda bir araya geldi.’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL