Türkiye

ŞAİR-YAZAR CEBELİ YERLİKAYA SON KİTABI “ELENA” İLE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Gazetemizin köşe yazarlarından Cebeli Yerlikaya’ya sonsuz başarılar diliyor, yolunun hep açık olması temennisinde bulunuyoruz. Elazığlı hemşehrilerimizden bu anlamda yazarımıza destek olmalarını bekliyoruz.     Elazığ’ın tanınan ve sevilen simalarından, genç..

ŞAİR-YAZAR CEBELİ YERLİKAYA SON KİTABI “ELENA” İLE FIRTINA GİBİ ESİYOR

Gazetemizin köşe yazarlarından Cebeli Yerlikaya’ya sonsuz başarılar diliyor, yolunun hep açık olması temennisinde bulunuyoruz. Elazığlı hemşehrilerimizden bu anlamda yazarımıza destek olmalarını bekliyoruz.

 

 

Elazığ’ın tanınan ve sevilen simalarından, genç jenerasyonun güçlü kalemi Şair-Yazar-Gazeteci Cebeli Yerlikaya yakın zamanda çıkarmış olduğu son kitabı Elena hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Cebeli Yerlikaya; beşinci kitabı olan Elana’nın yüz dört sayfadan oluştuğunu, deneme türünde yazılarak içinde her türden insana hitap eden şiir ve sözlerin yer aldığını ifade etti. Yerlikaya; kitabın aynı zamanda hem felsefe hem mantık hem de edebiyat içeriği taşıdığını, düşündürdüğünü, farklı bir bakış açısı kazandırdığını ve aynı zamanda kulağa hoş gelen mısralarla okuyucuyu farklı tarzda lezzet aldığını, farklı diyarlardan getirdiği esintilerle okuyucuyu farklı yolculuklara çıkardığını söyledi. Kitabın satışlarının iyi olduğunu, dileyen okuyucuların Cebeli Yerlikaya adlı Facebook ve İnstagram hesapları üzerinden özelden yazarak imzalı olarak kitaba sahip olabileceklerini ve Elazığlı hemşehrilerinden bu anlamda destek beklediğini de sözlerine ekledi. Elazığ’ın şehir dışında tanıtılmasında kültür elçiliği görevini üstlenen ve birçok STK’da aktif görev alan Elazığlı yazar, daha iyi eserler için hemşehrilerinin motivasyonuna ihtiyacı olduğunu, destek beklediğini ifade ederek gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerine ve okuyucularına sevgi, saygı ve teşekkürlerini iletti. Bizler de gazetemiz köşe yazarı olan Cebeli Yerlikaya’ya sonsuz başarılar diliyor, yolunun hep açık olması temennisinde bulunuyoruz.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL