Elazığ

BAŞKAN GÜNDOĞAN; “İLÇEMİZE YAPILAN BU AYRIMI DOĞRU BULMUYORUZ “

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TYP Alımlarında Ağın ve Sivrice’ye Kontenjan Vermemesine Tepki Gösterdi. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Elazığ merkez ve ilçelerde Toplum Yararına..

BAŞKAN GÜNDOĞAN; “İLÇEMİZE YAPILAN BU AYRIMI DOĞRU BULMUYORUZ “

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TYP Alımlarında Ağın ve Sivrice’ye Kontenjan Vermemesine Tepki Gösterdi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde Elazığ merkez ve ilçelerde Toplum Yararına Program kapsamında 205 işçi alacağını duyurmuştu.  Ancak bu konuda Elazığ’ın Ağın ve Sivrice ilçelerine kontenjan açılmadığı belirtildi.

“İLÇEMİZE YAPILAN BU AYIRIMI DOĞRU BULMUYORUZ”

Alımlar ile ilgili eleştiride bulunan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan; “TYP kapsamında personel istihdamı yapılırken ve bütün ilçelere kontenjan verilmişken Sivrice ve Ağın ilçelerimize neden verilmediğini merak ediyoruz.  Bu iki ilçemizde işsizlik mi yok? Deprem merkez üssü olan bu dönemde en fazla desteğe ihtiyaç duyulan ilçemize yapılan bu ayırımı doğru bulmuyoruz ve bu yanlıştan en kısa sürede dönülmesini bekliyoruz” ifadesinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL