Güncel

EĞİTİM ÇALIŞANLARI SAHAYA İNDİ

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk gününde başta İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk olmak üzere tüm Müdürü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri ile ilçelerimizdeki İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube..

EĞİTİM ÇALIŞANLARI SAHAYA İNDİ

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk gününde başta İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk olmak üzere tüm Müdürü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri ile ilçelerimizdeki İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürleri ilk ders zilinde sahaya çıkarak öğretmen ve öğrencilerimizin heyecanına ortak oldular.

 

 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ün talimatı ile birlikte il genelinde görev yapan tüm eğitim yöneticileri kendi sorumluluk bölgelerindeki okulları, taşıma merkezlerini ve TOKİ tarafından yapılan yeni yerleşim yerlerini gezerek alınan önlemleri yerinde incelediler.
Eğitim öğretimin sağlıklı bir ortamda yapılabilmesi için gün boyu okullarda denetimlerini sürdüren eğitim yöneticileri gördükleri aksaklıklara da yerinde müdahale ederek okullarımızın ilk gününde her hangi bir problem veya sıkıntı yaşanmasının da önüne geçtiler.
Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’de sabahın erken saatlerinde Aşağı Demirtaş Geçici Barınma alanını ziyaret ederek, öğrencilerimizin servisle taşınmalarına refakat etti.
Müdür Gürtürk daha sonra taşıma merkezi okulları da ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Eğitim öğretim yılının ilk gününde sahada olarak yaşanabilecek aksaklıkları yerinde gördüklerini ve tedbirlerini buna göre aldıklarını ifade eden Müdür Gürtürk, “Sahada olan ve özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL