Türkiye

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, VAKA SAYILARI EN ÇOK ARTAN İLLERİ SIRALADI

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14-20 Ağustos arasında bir önceki haftaya göre vaka sayıları en çok artan 10 ilimizi sıraladı. Koca, “Bayburt, Gümüşhane, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Bolu, Hakkâri, Nevşehir,..

SAĞLIK BAKANI  FAHRETTİN KOCA, VAKA SAYILARI EN  ÇOK ARTAN İLLERİ SIRALADI

Son Dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14-20 Ağustos arasında bir önceki haftaya göre vaka sayıları en çok artan 10 ilimizi sıraladı. Koca, “Bayburt, Gümüşhane, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Bolu, Hakkâri, Nevşehir, Sinop, Kars” olduğunu açıklayarak, “Bu şehirlerden birindeyseniz, öncesine göre daha az güvendesiniz” uyarısında bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından haftalık vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı. Koca yaptığı paylaşımda, vaka sayılarının en çok arttığı 10 ile de yer verdi. Buna göre, vaka sayılarının en çok arttığı iller arasında BayburtGümüşhaneKayseriGaziantepKilisBolu, Hakkâri, NevşehirSinop ve Kars yer aldı.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, “14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL