Siyaset

SAADET PARTİSİ’NDEN BAŞKAN YILMAZ’A SİTEM!…HANİ CUMHURBAŞKANLIĞI GENELGESİ!!!

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın 600 bin TL değerindeki makam arabası hakkında, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı’ndan basın açıklaması geldi…   Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın basın açıklamasında;..

SAADET PARTİSİ’NDEN BAŞKAN YILMAZ’A SİTEM!…HANİ CUMHURBAŞKANLIĞI GENELGESİ!!!

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın 600 bin TL değerindeki makam arabası hakkında, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı’ndan basın açıklaması geldi…

 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’ın basın açıklamasında;

“Türkiye Cumhuriyetinin, Elazığ İlinin, Merkez İlçesinin, Yurtbaşı beldesinin belediye başkanının kendi ifadesi ile 600 bin TL değerinde AUDI marka bir araca biniyor olmasını, binmeyi istiyor olmasını ve bu durumu hala daha savunmasını hayretle ve ibretle izliyoruz. 200 bin liralık arabayı satıp 400 bin lira üzerine koyacağına, kendi beldesinde 10 tane gence iş vermiş olsaydı, vatandaşın vergisi yine vatandaşa hizmet etmiş olacaktı. Bu tablo maalesef en basit israf hatta görevi kötüye kullanma tablosudur. Söz konusu belde de kaç tane küçük esnaf, kaç yıl çalışacak ki 600 bin lira vergiyi devletine ödeyebilsin, başkanda lüks arabaya binsin. Vatandaş kendisine sıfır araba aldığı zaman bilmelidir ki bir tane kendisine, bir tane de hükümete alıyor. Allah’ın izniyle geldiğimizde bu türden israfların adaletsizliklerin önüne geçip bu parayı vatandaşın cebine koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL