Elazığ

BULVARLARDA Kİ YOL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşlara daha güvenilir bir ulaşım imkânı sunmak amacıyla Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında başlattığı yol çalışmalarında sona gelindi. KAZA KARA NOKTALARI YENİDEN DÜZENLENDİ Necmettin Erbakan ve Alparslan..

BULVARLARDA Kİ  YOL  ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşlara daha güvenilir bir ulaşım imkânı sunmak amacıyla Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında başlattığı yol çalışmalarında sona gelindi.

KAZA KARA NOKTALARI YENİDEN DÜZENLENDİ

Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçilmesi için geçtiğimiz aylarda Elazığ Belediyesi ile Fırat Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği çalışmalara başlanmıştı.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bulvarda yaşanan kazaları minimuma indirmek için iki ana arter üzerinde bulunan kaza kara noktalarını belirleyerek yeniden düzenledi.

VİRAJ KALDIRILDI

Bulvarda yapılan çalışmalar neticesinde kazalara sebebiyet veren viraj kaldırıldı. Dolgu ve sıkıştırma işlemlerinin ardından asfalt seriminin yapıldığı yol kısa süre sonra hizmete hazır duruma gelecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AMACIMIZ GÜVENLİ VE HIZLI BİR ULAŞIM AĞI OLUŞTURMAK”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yol yapım çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Trafik kazası haberleri ile gündeme gelen Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarlarında yaptığımız yol çalışmalarını ekiplerimiz hızlı bir şekilde tamamlayarak ulaşımı daha güvenli bir duruma getirdi. Hızlı ve güvenli ulaşım noktasında ilimizi daha iyi noktalara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için kalıcı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Yeniden düzenlediğimiz iki önemli bulvarımız vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL