Elazığ

BAŞKAN YILMAZ “BU ZOR GÜNLERDE DE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

28 Temmuz’da Türkiye’nin birçok farklı şehrinde başlayan ve 3 ilde sürmekte olan orman yangınlarına ilişkin yazılı açıklama yapan Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elâzığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz; “Devletimiz Dimdik..

BAŞKAN YILMAZ “BU ZOR GÜNLERDE DE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

28 Temmuz’da Türkiye’nin birçok farklı şehrinde başlayan ve 3 ilde sürmekte olan orman yangınlarına ilişkin yazılı açıklama yapan Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elâzığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz; “Devletimiz Dimdik Ayaktadır, Devletimiz Güçlüdür, Devletimizin Yanındayız Tüm zorlukların Üstesinden Devlet Millet el ele Gelebilecek azim ve güçteyiz hep Başardık yine başaracağız” dedi.

 

 

Başkan Yılmaz mesajında;

“Ege’de, Akdeniz de, Marmara da, Karadeniz de yaklaşık 125 noktada ‘’ciğerlerimiz yanıyor’’. Günlerdir süren yangınlarda binlerce emniyet, güvenlik ve itfaiye görevlimiz ile beraber binlerce insanımız ‘’yeri geldiğinde kova ile su taşıyarak’’ büyük bir özveri örneği sergilemektedir. Ormanlarımız yanarken, içerisinde yaşattığı binlerce hayvanımız, onlarca insanımız da alevler arasında yaşama veda etti.

Biliyorum ki yaşadığımız her felakette olduğu gibi içinden geçtiğimiz bu zor günlerden de en büyük gücümüz olan birlik, beraberlik içinde çıkarak yaralarımızı birlikte saracağız.‘’ kahramanlık destanları yazarak dünyaya göstermiş’’ bir Milletin evlatları olarak birliğimizi, dirliğimizi güçlü tutmak hepimizin yegâne görevidir.

Vatandaşlarımız hiçbir spekülatif bilgiye itibar etmemesi çağrısında bulunan Yılmaz ,” Devletimiz tüm imkanlarıyla sahada ve vatandaşlarımızın yanındadır. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” yangının söndürülmesi için canla başla çalışan tüm görevlilerimize kuvvet ve kolaylık diliyorum. Dualarımız Sizinle” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL