Uncategorized

ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ ELAZIĞ’DA RESMEN GÖREVDE…

Değerli Hemşehrilerim ve Okurlarım, Bu hafta da sizlerle olmanın mutluluğu içerisindeyim. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ Temsilciliği’ni birkaç aydan beri bana vermeleri için genel merkez talepte bulunmuşlardı ve araştırmalarım yapılıyordu. Yapılan..

Recai GÜÇLÜ
RECAİ GÜÇLÜ

Değerli Hemşehrilerim ve Okurlarım,
Bu hafta da sizlerle olmanın mutluluğu içerisindeyim. Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ Temsilciliği’ni birkaç aydan beri bana vermeleri için genel merkez talepte bulunmuşlardı ve araştırmalarım yapılıyordu. Yapılan araştırmalar sonunda, bu görevi bana vermeye karar verdiler.
Bu görevin bana verilmesi ve ELAZIĞ’ımıza kazandırılması için emek sarfeden ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ GENEL BAŞKANI Sn. Ahmet ÖZ ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Hepinizin bildiği gibi geçen hafta genel merkezin bana ‘Basın kartım, temsilcilik belgesi, valiliğe verilmesi gereken evraklar ve Uluslararası Gazeteciler cemiyeti dernek tüzüğünü gönderdiler.
Değerli Hemşehrilerim,
Bu evraklar gelir gelmez hiç zaman kaybetmeden aynı gün Valiliğe verilmesi gereken evrakları teslim ettik. Aynı günde, ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ ELAZIĞ İL TEMSİLCİSİ olduğumu sosyal medyada duyurdum.
Çok mutlu oldum ve memleketim Elazığ’a bu gibi özellikli bir kurumun temsilciliğini açmanın da onurunu yaşadım.
Şehrimizde üç tane basın cemiyeti var (Basın ve Medya Cemiyeti, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti). Bu cemiyetlerin de kendilerine has başarıları var ancak buradaki amacım, Elazığ’da basın camiası arasında birlik, beraberliği sağlamaktır. Bunun için öncü olmaya çalışacağım ve Elazığ’ın ihtiyacı olan basın gücünü hep birlikte inşa etmek için çaba sarf edeceğim.
Ayrıca bu cemiyetlerin faaliyetlerini Elazığ’ın dışına taştığını ben pek duymadım.
Duyan varsa, bana hatırlatsın lütfen! Bu yüzden gücümüzü birleştirmemizin ve birlik, beraberliğin önemini herkese anlatacağım ve bunun için çalışmalar yapacağım. Elazığ’ımıza kazandırdığımız bu ‘ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ’ ise, isminden de anlaşıldığı gibi, yurt içi temsilcilikleri olmasının yanında yurtdışı temsilcilikleri de var.
Bu yurt dışındaki temsilciliklerle birlikte yabancı gazeteciler de ülkemize zaman zaman geliyorlar ve cemiyetin temsilciliklerini de geziyorlar. Bu zaman zarfında biz de Elazığ temsilcisi olarak davet edeceğiz.
Gelen misafirler, onlarca uygarlığa beşiklik yapmış bu kadim şehrin tarihi, turistik ve gastronomimiz hakkında araştırmalar ve çekimler yaptıklarında ve gittikleri yerlerde şehrimiz Elazığ’ın tanıtımını yapsalar hoş olmaz mı?
Değerli Hemşehrilerim, Elazığ’da Güçlü Haber Gazetesi olarak ben ekibimle birlikte kıt imkanlarımla bu işe giriştiysem, Elazığ’ı sevdiğimden ve kalkınmasını, gelişmesini canı gönülden istediğimdendir.
Bizleri yönetenler, siyasiler, iş adamları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın hep birlikte şehrimize ve ülkemize sahip çıkmaları için gayret göstereceklerinden eminim.
‘ULUSLARARASI GAZETECİLER CEMİYETİ ELAZIĞ’DA’ resmen görevde. Şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun. bir başka yazımda, bir başka konuda tekrar görüşmek dileğiyle.
Kalın Sağlıcakla…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL