Elazığ

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.   Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin..

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 2020-2021 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni yapıldı.

 

Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, öğretim üyeleri, hemşirelik bölümü mezun öğrencileri ve aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreninde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gamze Kırkıl, bu yıl Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümünden 144 hemşireyi sağlık ordusuna dahil ettiklerini belirterek, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş yaklaşımlarla eğitilmiş, değerlere saygılı, sağlık alanında belirli bir donanıma sahip, mesleğini seven bireyleri yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise mesleki bilginin yanında ihtiyaç olan en önemli şeyin insan ilişkilerinde vazgeçilmez olan sevgi, saygı, hoşgörü, sabır olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Göktaş, “Öğrencilerimiz kendilerini her alanda geliştirmek için üstün çaba gösterdiler. Üniversite olarak sağlık alanı başta olmak üzere, ülkesine her alanda hizmet edecek gençler yetiştirdiğimiz için mutluyuz. Bugün mezun olan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, ilerili yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hemşirelik bölümü mezunu öğrencilere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve davetliler tarafından mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL