Güncel

MESLEK OKULU’NDAN ETWİNNİNG PROJESİ

Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Lisesi tarafından hazırlanan eTwinning projeleri okul müdürü Ahmet Yıldırım, okul öğretmenleri ve özel öğrencilerimiz tarafından il müdürü Feyzi Gürtürk’e tanıtıldı.   Milli Eğitim Müdürü..

MESLEK OKULU’NDAN ETWİNNİNG PROJESİ

Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Lisesi tarafından hazırlanan eTwinning projeleri okul müdürü Ahmet Yıldırım, okul öğretmenleri ve özel öğrencilerimiz tarafından il müdürü Feyzi Gürtürk’e tanıtıldı.

 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret edenler, hazırladıkları Engelsiz Hayatlar, Geçmişi Bir de Böyle Tat, Özelsin ve Sen Her şeye Değersin isimli projelerinin sunumunu yaptılar.Özel çocukların da katkıları ile hazırlanan projeler hakkında öğretmenlerinden bilgi alan Müdür Gürtürk, proje sertifikalarını öğrencilere teslim etti. Özel çocukların hayatları boyunca karşılaşabilecekleri zorlukları aşabilmelerine yardımcı olabilmek, el becerilerini geliştirmek, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini sağlayabilmek amacıyla eğitim veren Özel Eğitim Okullarının önemine vurgu yapan Gürtürk; “Çocukları-mızın bu okullarımızda kazandıkları her beceri ailelerinin yaşamlarını bir nebze daha kolaylaştır-makta, çocukları ile ilgili duydukları kaygının azal-masına vesile olmaktadır. Cennetin çocukları olarak adlandırdığımız bu güzel çocuklar Allah’ın bize emanetidir. Onların kişisel bakımlarını yapmaları, mutfak işlerinde beceri kazanmaları, kendilerini ifade edebilme yetenekleri hem bizim hem de aileleri için dünyanın en büyük hazinesidir. Özel Eğitim okullarımızda sevgiyle yaklaştığımız bu çocuklarımız için emek veren tüm öğretmenleri-mizi tebrik ediyorum. Bizler eğitimci olarak bu çocukla-rımızla ilgili yapılacak olan her çalışmanın içinde olacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL